ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Σμάιχελ για Νεϊμάρ: "Λυπηρό αυτό που έκανε, δεν μπορώ να πιστέψω ότι πήρε το βραβείο του MVP"

Brazil's Neymar, bottom, challenges for the ball with Mexico's Edson Alvarez during the round of 16 match between Brazil and Mexico at the 2018 soccer World Cup in the Samara Arena, in Samara, Russia, Monday, July 2, 2018. (AP Photo/Sergei Grits)
Νεϊμάρ AP PHOTO/SERGEI GRITS

Ο Πέτερ Σμάιχελ εξαπέλυσε "επίθεση" στον Νεϊμάρ με αφορμή του θέατρο του Βραζιλιάνου στην αναμέτρηση της εθνικής του ομάδας με το Μεξικό. Ο παλαίμαχος Δανός γκολκίπερ χαρακτήρισε λυπηρό αυτό έκανε ο σταρ της "Σελεσάο".

Η υπερβολική αντίδραση του Νεϊμάρ όταν ο Λαγιούν του πάτησε το πόδι στην αναμέτρηση της Βραζιλίας με το Μεξικό για το Παγκόσμιο Κύπελλο προκάλεσε ουκ ολίγα επικριτικά σχόλια για τον σταρ της Παρί Σεν-Ζερμέν και της Σελεσάο. Ένας από αυτούς που κατέκριναν τη συμπεριφορά του 26χρονου επιθετικού ήταν ο Πέτερ Σμάιχελ.

Ο παλαίμαχος Δανός γκολκίπερ χαρακτήρισε λυπηρό αυτό που έκανε ο Νεϊμάρ. Συγκεκριμένα, είπε: "Θεέ μου δεν μπορώ να πιστέψω ότι κέρδισε το βραβείο του καλύτερου παίκτη του αγώνα. Η FIFA θα έπρεπε να τα ελέγχει αυτά και να αναλύει τη συμπεριφορά του. Η μόνη λέξη για να περιγράψεις αυτό που συμβαίνει είναι “λυπηρό”.

Κάνω έκκληση στη FIFA, γιατί αυτό του Νεϊμάρ δεν είναι ευχάριστο να το βλέπεις. Τώρα που έχουμε το VAR μπορούμε να ελέγχουμε όλα τα θέατρα. Το βλέπουν τόσα παιδιά και αυτό δεν είναι καλό. Αυτό που κάνει ο Νεϊμάρ δεν είναι ωραίο να το βλέπεις, δεν θέλουμε να το βλέπουμε στο ποδόσφαιρο".

Θυμηθείτε το θέατρο του Νεϊμάρ στον αγώνα της Δευτέρας (2/7), στην οποία η Βραζιλία νίκησε 2-0 το Μεξικό και προκρίθηκε στους "8":

AP Photo/Sergei Grits

Ήρ​θε η στιγμή να απολαύσεις ​τα νοκ-άουτ ​τ​ο​υ​ Π​αγκοσμίουΚ​υ​π​έ​λλο​υ​ στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ