ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Το νέο "θέατρο" του Νεϊμάρ στο Παγκόσμιο Κύπελλο (VIDEO)

Το νέο "θέατρο" του Νεϊμάρ στο Παγκόσμιο Κύπελλο (VIDEO)
AP PHOTO/SERGEI GRITS

Ο Νεϊμάρ συνεχίζει τις υπερβολές στο Παγκόσμιο Κύπελλο, με ακόμα ένα "θέατρο" που έκανε μετά από πάτημα του Μιγκέλ Λαγιούν στον αγώνα με το Μεξικό.

Η αναμέτρηση της Βραζιλίας με το Μεξικό έμπαινε στο τελευταίο ψυχοφθόρο 20λεπτο, όταν ο Νεϊμάρ βρήκε ακόμα έναν τρόπο για να "λάμψει".

Ο ηγέτης της "σελεσάο" κατακρίθηκε στα προηγούμενα παιχνίδια για το "θέατρό" του και τις υπερβολικές αντιδράσεις και... ρολαρίσματα σε μαρκαρίσματα που δεχόταν και δεν διέψευσε τους επικριτές του.

Μετά από ένα μαρκάρισμα στο κέντρο και στη γραμμή του πλαγίου, ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν έμεινε κάτω και "κλείδωσε" την μπάλα στην αγκαλιά του, αφού η Βραζιλία ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0 από δικό του τέρμα.

Ο Μιγκέλ Λαγιούν του Μεξικού τον πλησίασε και επιχείρησε να του την πάρει, ωστόσο τον πάτησε εσκεμμένα στο πόδι σε αυτήν τη διαδικασία.

Ο Νεϊμάρ δεν χρειάστηκε κάτι παραπάνω και άρχισε να σφαδάζει στο έδαφος, εμφανώς πιο υπερβολικά από τον πόνο που μπορεί να του προκάλεσε το πάτημα του αντιπάλου του. Ο 26χρονος διεθνής... σπαρταρούσε στο χορτάρι, ωστόσο δεν κατάφερε να πείσει τον διαιτητή να τιμωρήσει τον Μεξικανό μπακ.

Photo credits: AP Photo/Sergei Grits

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ