ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Επίθεση του Μαραντόνα στον Νεϊμάρ για τις βουτιές

Former soccer players and Argentinian idol Diego Maradona gestures prior the group D match between Argentina and Croatia at the 2018 soccer World Cup in Nizhny Novgorod Stadium in Nizhny Novgorod, Russia, Thursday, June 21, 2018. (AP Photo/Ricardo Mazalan)
Μαραντόνα (AP PHOTO/RICARDO MAZALAN)

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα ρωτήθηκε για τις βουτιές του Νεϊμάρ και έδωσε τις συμβουλές του στον σταρ της Βραζιλίας.

Δίχως αμφιβολία ο Νεϊμάρ το έχει παρακάνει με τις βουτιές αφού σε κάθε ευκαιρία ξαπλώνει στο χορτάρι. Οι διαιτητές τις περισσότερες φορές δεν του δίνουν τα σφυρίγματα που θέλει και εκείνος εκνευρίζεται.

Μάλιστα, ήδη έχει γίνει viral με διάφορα video που του έχουν φτιάξει και τον δείχνουν να κουτρουβαλάει σε βουνοπλαγιές ή να αντικαθιστά την μπάλα του μπόουλινγκ και να κάνει στράικ.

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα και ήταν ξεκάθαρος. Από την μία ο σπουδαίος Αργεντινός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τόνισε ότι ο Νεϊμάρ είναι ένας σταρ, από την άλλη όμως επεσήμανε ότι πρέπει να σταματήσει τις βουτιές.

"Ο Νεϊμάρ είναι και εκείνος ένας σταρ. Του λείπει κάτι αλλά είναι σταρ. Πρέπει όμως να γνωρίζει ότι οι βουτιές τιμωρούνται με κίτρινη κάρτα και ότι υπάρχει το VAR. Ήδη, το κατάλαβε αυτό με το πέναλτι που του πήραν πίσω κόντρα στην Κόστα Ρίκα. Ο Νεϊμάρ πρέπει να αλλάξει το "τσιπάκι" που έχει στο μυαλό του" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

Photo credits: AP Photo/Ricardo Mazalan

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ