ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Σανέ: "Προφανώς και είμαι απογοητευμένος"

Σανέ: "Προφανώς και είμαι απογοητευμένος"
FEDERICO GAMBARINI/DPA VIA AP

Ο Λερουά Σανέ μίλησε για πρώτη φορά μετά από το "κόψιμό" του από την αποστολή της εθνικής Γερμανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 και δήλωσε "απογοητευμένος".

Ο Λερουά Σανέ αποτέλεσε τη μεγάλη έκπληξη στην αποστολή της εθνικής Γερμανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018, αφού ο βασικός εξτρέμ της Μάντσεστερ Σίτι απουσίασε από τη λίστα του Γιόαχιμ Λεβ.

Η επιλογή αυτή του ομοσπονδιακού τεχνικού των πρωταθλητών κόσμου σχολιάστηκε αρκετά στην Αγγλία, όπου φέτος ο 22χρονος διεθνής είχε 10 γκολ και 15 ασίστ σε 32 αγώνες Premier League.

Με μήνυμά του στα social media, ο Γερμανός ποδοσφαιριστής δήλωσε "απογοητευμένος" για την απουσία του από το ρόστερ της χώρας του, αλλά τόνισε ότι πρέπει να αποδεχθεί την απόφαση αυτή.

"Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα ενθαρρυντικά μηνύματα χθες και σήμερα. Προφανώς και είμαι απογοητευμένος που δεν θα συμμετάσχω στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά πρέπει να αποδεχθώ την απόφαση και θα δώσω τα πάντα για να επανέλθω δριμύτερος. Μόνο τα καλύτερα για την ομάδα στη Ρωσία. Πηγαίνετε και πάρτε τον τίτλο", έγραψε χαρακτηριστικά.

Photo credits: Federico Gambarini/dpa via AP

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ