ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ο Πούτιν διέκοψε τη συνέντευξη Τύπου του Τσερτσέσοβ

Russia head coach Stanislav Cherchesov, left, salutes to goal scorer Russia's Artyom Dzyuba during the group A match between Russia and Saudi Arabia which opens the 2018 soccer World Cup at the Luzhniki stadium in Moscow, Russia, Thursday, June 14, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Russia head coach Stanislav Cherchesov, left, salutes to goal scorer Russia's Artyom Dzyuba during the group A match between Russia and Saudi Arabia which opens the 2018 soccer World Cup at the Luzhniki stadium in Moscow, Russia, Thursday, June 14, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Ο Βλάντιμιρ Πούτιν τηλεφώνησε στον προπονητή της Εθνικής Ρωσίας, Στάνισλαβ Τσερτσέσοβ για να τον συγχαρεί την ώρα που ο δεύτερος βρισκόταν στη συνέντευξη Τύπου.

Υπάρχουν κάποια τηλεφωνήματα που δέχεσαι τα οποία ανήκουν στην κατηγορία εκείνων που τα σηκώνεις ότι και να γίνει! Κάτι τέτοιο συμβαίνει όταν σε καλεί ο Βλάντιμιρ Πούτιν.

Μετά την εντυπωσιακή πρεμιέρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο και τη νίκη με 5-0 επί της Σαουδικής Αραβίας ο πρόεδρος της Ρωσίας ήθελε να συγχαρεί την ομάδα για την εμφάνιση της.

Έτσι, κάλεσε τον Στάνισλαβ Τσερτσέσοβ για να το πράξει. Μόνο που εκείνη την ώρα ο προπονητής της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ρωσίας έδινε την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μαζί με τον Ντένις Τσερίσεβ. Μόλις τον ειδοποίησαν ποιος ήταν εκείνος που τον καλούσε ο Τσερτσέσοβ έφυγε από το πάνελ και μετά από λίγα δευτερόλεπτα επέστρεψε.

"Ήταν ο Πρόεδρος. Μου ζήτησε να συγχαρώ την ομάδα για την εμφάνιση της και μου ζήτησε να συνεχίζουμε να παίζουμε έτσι" τόνισε ο Τσερτσέσοβ όταν επέστρεψε.

Το Μουντιάλ έφτασε, το Σερί επέστρεψε και μοιράζει 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν*. Κατέβασε το νέο app του Stoiximan.gr, Seri, και απόλαυσε το Μουντιάλ Σερί! (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

Photo credits: AP Photo/Matthias Schrader

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ