ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Λέοβατς: "Ξεχωρίζουν 'Πάπα', Μήτρογλου, Φορτούνης"

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Λέοβατς EUROKINISSI SPORTS

Σίγουρος για την πρόκριση της Κροατίας επί της Ελλάδας εμφανίστηκε ο Μαρίν Λέοβατς σε δηλώσεις του στην πατρίδα του.

Ο Μαρίν Λέοβατς είναι ένας από τους παίκτες που θα είναι, πιθανόν, στη διάθεση του Ομοσπονδιακού τεχνικού της Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς για τα ματς με την Ελλάδα.

Ο Κροάτης μπακ του ΠΑΟΚ, μάλιστα, με δηλώσεις στην πατρίδα του εμφανίστηκε πεπειμένος για την ανωτερότητα της εθνικής ομάδας της χώρας του και την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ.

Συγκεκριμένα, τόνισε:

Για την άποψή του για την Ελλάδα: "Η Ελλάδα είναι καλή στο να αμύνεται, αλλά δεν μπορεί να μας κοντράρει στην ποιότητα που έχουμε μεσοεπιθετικά. Στα προκριματικά έδειξε δουλεμένη ομάδα, αλλά με προβλήματα στην δημιουργία του παιχνιδιού. Στα μεταξύ μας παιχνίδια θα αμύνονται μόνο. Σε όλα τα άλλα υπερτερούμε".

Για τους παίκτες που ξεχωρίζει από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημά μας: "Έχουν ένα πολύ καλό και έμπειρο αμυντικό (σ.σ. Παπασταθόπουλος), αλλά όχι και τόσο ποιοτικούς επιθετικούς. Οι μόνοι που ξεχωρίζουν είναι ο Μήτρογλου και ο Φορτούνης, που είναι επικίνδυνοι. Τον Φορτούνη άλλωστε τον ξέρω καλά από τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος".

Για την πίστη του ότι η Κροατία θα προκριθεί: "Η Κροατία πρέπει να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Είμαστε καλύτεροι, αλλά τα πάντα θα κριθούν στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι αισιόδοξος πως θα είμαστε στην Ρωσία το καλοκαίρι".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ