ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Η πρόβλεψη του Τσίπρα για το νικητή του Μουντιάλ (VIDEO)

Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Τσίπρας EUROKINISSI

Ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε την επιθυμία του να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο η Ουρουγουάη, ανέφερε ότι είναι "πικραμένος οπαδός της Αργεντινής", ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό με τον Πιεμπονγκσάντ. (VIDEO)

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από την Τετάρτη (4/7) ο Αλέξης Τσίπρας. Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας συμμετέχει στις εργασίες της 4ης Τετραμερούς Συνόδου Κορυφής Ελλάδας - Βουλγαρίας - Ρουμανίας - Σερβίας, στο περιθώριο της οποίας μίλησε σε πηγαδάκι με δημοσιογράφους για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας που είναι σε εξέλιξη.

Όταν του ζητήθηκε ένα σχόλιο για το Μουντιάλ, ο Πρωθυπουργός εξέφρασε την εκτίμσή του ότι Παγκόσμια Πρωταθλήτρια θα στεφθεί η Ουρουγουάη! "Αν ήθελα να κάνω μια παρακινδυνευμένη πρόβλεψη, θα έλεγα Ουρουγουάη" ήταν η σχετική ατάκα του σε... χαλαρό στυλ. Και πρόσθεσε: "Και η Αγγλία είναι πολύ δυνατή!" Πάντως επεσήμανε ότι αν η "Σελέστε" αποκλείσει τη Γαλλία την Παρασκευή (6/7, 17.00), τότε θα στεφθεί και νικήτρια. Και... ντρίμπλαρε όταν οι δημοσιογράφοι του είπαν ότι οι ατάκες του θυμίζουν φίλαθλο της Αργεντινής, λέγοντας με χιούμορ: "Πικραμένο φίλαθλο της Αργεντινής εννοείτε, εγώ ούτως ή άλλως πικραμένος είμαι με το ποδόσφαιρο". Εννοώντας την πορεία του αγαπημένου του Παναθηναϊκού ασφαλώς...

Ο Πρωθυπουργός δεν έδωσε ελπίδες στην Κροατία, υποστήριξε ότι το ένα μονοπάτι του bracket (εκεί που μετέχουν Βραζιλία - Βέλγιο - Ουρουγουάη - Γαλλία) είναι πιο δυνατό από το άλλο , ενώ όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό με τον Ταϊλανδό Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, απέφυγε να το κάνει και απλώς κούνησε το χέρι του...

Δείτε το video μέσα από το thessnews.gr:

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ