ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Γκουτιέρεζ αντί Ματαρίτα στην Κόστα Ρίκα

Costa Rica's Ronald Matarrita during a friendly soccer match between Belgium and Costa Rica at the King Baudouin stadium in Brussels, Monday, June 11, 2018. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
Costa Rica's Ronald Matarrita during a friendly soccer match between Belgium and Costa Rica at the King Baudouin stadium in Brussels, Monday, June 11, 2018. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert) AP PHOTO/GEERT VANDEN WIJNGAERT

Αλλαγή στην αποστολή της Κόστα Ρίκα, καθώς ο αριστερός μπακ της εθνικής ομάδας, Ρόναλντ Ματαρίτα, τραυματίστηκε και η ομοσπονδία της χώρας ανακοίνωσε την αντικατάσταση του στην αποστολή από τον Κένερ Γκουτιέρεζ.

Απρόοπτο στην Κόστα Ρίκα δυο ημέρες πριν ριχτεί στη μάχη του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο αριστερός μπακ της εθνικής ομάδας, Ρόναλντ Ματαρίτα, τραυματίστηκε και η ομοσπονδία της χώρας ανακοίνωσε την αντικατάσταση του στην αποστολή από τον Κένερ Γκουτιέρεζ και ενώ την Κυριακή (17/6) γίνεται το πρώτο ματς με τη Σερβία.

Ο Ματαρίτα τραυματίστηκε στον αστράγαλο και θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα. Το παιχνίδι με τους Σέρβους είναι κομβικό στη μάχη πρόκρισης στην επόμενη φάση, ειδικά όταν στον όμιλο η μια θέση πρέπει να θεωρείται καπαρωμένη από τη Βραζιλία.

AP Photo/Geert Vanden Wijngaert

Το Μουντιάλ έφτασε, το Σερί επέστρεψε και μοιράζει 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν*. Κατέβασε το νέο app του Stoiximan.gr, Seri, και απόλαυσε το Μουντιάλ Σερί! (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ