ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Από... εθελοντής πρόεδρος, μισθωτός των 7.300 ευρώ (!) ο Σούκερ

Από... εθελοντής πρόεδρος, μισθωτός των 7.300 ευρώ (!) ο Σούκερ

Δημοσιεύματα στην Κροατία αναφέρουν πως ο Νταβόρ Σούκερ αμείβεται με ποσό άνω των 7.000 ευρώ μηνιαίως, όταν ο ίδιος είχε πει πως είναι αμισθί πρόεδρος της Π.Ο. της χώρας.

Λίγες ημέρες απομένουν για τους αγώνες μπαράζ της Εθνικής μας ομάδας με την Κροατία και στο αντίπαλο στρατόπεδο έχουν τα... εσωτερικά τους ζητήματα με τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας, Νταβόρ Σούκερ.

Μια από τις εμβληματικότερες ποδοσφαιρικές μορφές της χώρας, ηγείται της Π.Ο. εδώ και κάποια χρόνια, όμως το θέμα αφορά τις απολαβές του. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Κροατία, υπάρχει δήλωσή του το 2015, όπου ανέφερε πως δεν έπαιρνε χρήματα για τις υπηρεσίες του, όμως φαίνεται πως αυτό απέχει παρασάγγας από την πραγματικότητα.

Σύμφωνα με το "24sata.hr", ο Σούκερ αμείβεται μηναίως με 7.300 ευρώ, ένα ποσό... αρκετά παραπάνω από το τίποτα που ανέφερε ο ίδιος και προφανώς τίθεται ζήτημα ηθικής τάξεως, το οποίο καλείται να διαλευκάνει. Είτε να εξηγήσει αν όντως ισχύει ότι παίρνει χρήματα ή να διαψεύσει την παλαιότερή του δήλωση ότι θα εργαζόταν αμισθί για την Ομοσπονδία.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ