ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βρήκε λύση και πετάει η Ελλάδα

Βρήκε λύση και πετάει η Ελλάδα
INTIME SPORTS

Η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας ταξιδεύει στις 22:00 ώρα Νέας Υόρκης (05:00 δική μας) με προορισμό το Ρεσίφε της Βραζιλίας. Διαβάστε πως έχει το ρεπορτάζ.

Η Οδύσσεια και η ταλαιπωρία για την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας λαμβάνει τέλος. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αναχωρήσει από τη Νέα Υόρκη στις 22:00 (05:00 δική μας) και θα φτάσει στο Ρεσίφε έπειτα από 10 με 12 ώρες.

Από εκεί, η αποστολή θα μεταβεί και πάλι αεροπορικώς στο Αρακαζού και θα βρεθεί στη βάση της, που θα έπρεπε ήδη να βρισκόταν και να μην είχε χάσει πολύτιμο χρόνο από την προετοιμασία της.

Το απόγευμα της Κυριακής για την Ελλάδα, οι διεθνείς και τα υπόλοιπα μέλη του τιμ θα βρίσκονται στον τελικό προορισμό τους και θα μπορέσουν να ξεκουραστούν και να κάνουν την προετοιμασία τους για τον πρώτο αγώνα του Μουντιάλ με αντίπαλο την Κολομβία το ερχόμενο Σάββατο (14/6, 19:00).

Πάντως, η Εθνική έχει υποστεί μια πολύ μεγάλη ταλαιπωρία για την οποία δε φέρει την παραμικρή ευθύνη. Οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας είναι δυσαρεστημένοι, διότι δεν υπήρξε μέριμνα από τους υπεύθυνους του ταξιδιού (δηλαδή το ταξιδιωτικό πρακτορείο) και μετά το Μουντιάλ δεν αποκλείεται να επαναξεταστούν κάποια πράγματα σε αυτό το κομμάτι.

Από την στιγμή που δημιουργήθηκε το πρόβλημα, ζήτησαν άλλο τσάρτερ ώστε να μεταβούν στον προορισμό τους, δεν βρέθηκε κάτι και λογικό ήταν να υπάρξει απογοήτευση και εκνευρισμός, διότι η αποστολή παρέμενε καθηλωμένη στη Νέα Υόρκη χωρίς να ευθύνεται η ίδια και χωρίς να προκύπτει λύση για πολλές ώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ