ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Καθηλωμένοι στην Νέα Υόρκη

Καθηλωμένοι στην Νέα Υόρκη
INTIME SPORTS

Ένα τεχνικό πρόβλημα στο αεροπλάνο που θα μετέφερε την Εθνική Ελλάδος από την Νέα Υόρκη στην Βραζιλία δεν επέστρεψε στην αποστολή να πετάξει και πάει πίσω τον προγραμματισμό.

Το πρόγραμμα μετά το τέλος του φιλικού με την Βολιβία ήθελε την Εθνική Ελλάδος να πηγαίνει στο αεροδρόμιο για να πάρει το τσάρτερ που θα την πήγαινε στην Βραζιλία και στην πόλη Ρεσίφε. Αυτό όμως δεν έγινε λόγω ενός τεχνικού προβλήματος του αεροπλάνου και οι ιθύνοντες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ψάχνουν άλλο τσάρτερ.

Η αποστολή ήταν προγραμματισμένο να πετάξει για την πόλη της Βραζιλίας αμέσως μετά το τέλος του φιλικού με τη Βολιβία (2-1). Ωστόσο, καθοδόν από το γήπεδο για το αεροδρόμιο ειδοποιήθηκε πως το τσάρτερ που ήταν στη Φιλαδέλφεια και θα ερχόταν να την παραλάβει από τη Νέα Υόρκη, δεν «σηκώθηκε» ποτέ λόγω τεχνικού προβλήματος.

Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος διέμεινε στο Νιου Τζέρσεϊ, μέχρι να λυθεί οριστικά το θέμα της μετακίνησης στην Βραζιλία. Ήδη πάντως έχει ενημερωθεί η ΦΙΦΑ για την αλλαγή στην ημερομηνία άφιξης της Εθνικής μας ομάδας.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ