ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παραμένει στη Νέα Υόρκη η Εθνική

Παραμένει στη Νέα Υόρκη η Εθνική
INTIME SPORTS

Στην Νέα Υόρκη βρίσκεται η αποστολή της Εθνικής ομάδας και η άφιξή της στην Βραζιλία έχει καθυστερήσει χαρακτηριστικά. Διαβάστε πως έχει η κατάσταση.

Αν και η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας ήταν να πετάξει για το Ρεσίφε λίγες ώρες μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την Βολιβία στο Νιου Τζέρσεϊ, αυτό δεν συνέβη ποτέ και οι άνθρωποι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος παραμένουν καθηλωμένοι στη Νέα Υόρκη.

Το τσάρτερ που θα ερχόταν να τους παραλάβει, δεν σηκώθηκε ποτέ λόγω τεχνικού προβλήματος και έτσι αναζητείται τρόπος φυγής από την αμερικάνικη μεγαλούπολη και την άφιξη στην Βραζιλία για το επικείμενο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Οι άνθρωποι της ΕΠΟ βρίσκονται σε αναζήτηση αεροπλάνου, εντούτοις η αρμόδια εταιρεία δεν έχει δώσει κάποια ενημέρωση για το τι μέλλει γενέσθαι και σαφώς υπάρχει εκνευρισμός στις τάξεις της ομάδας αυτή την στιγμή.

Η Εθνική χωρίς δική της ευθύνη δεν έχει φτάσει στην Βραζιλία, χάνει χρόνο από την προετοιμασία της για τον αγώνα με την Κολομβία το επόμενο Σάββατο και άπαντες είναι σε αναμμένα κάρβουνα, περιμένοντας να υπάρξει λύση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ