ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το "φάντασμα" της Ουρουγουάης στοιχειώνει τους Βραζιλιάνους!

Το "φάντασμα" της Ουρουγουάης στοιχειώνει τους Βραζιλιάνους!

Πέρασαν 63 χρόνια και όμως ουδείς στην Ουρουγουάη έχει ξεχάσει τον άθλο στο Μαρακανά που της χάρισε το Μουντιάλ. Εξού και το φάντασμα του '50 που στοιχειώνει τους Βραζιλιάνους σε ένα εκπληκτικό διαφημιστικό (video).

Η νίκη της Ουρουγουάης (με ανατροπή μάλιστα) με 2-1 επί της Βραζιλίας στο Μουντιάλ του 1950 αποτελεί ακόμα και σήμερα την πιο χρυσή σελίδα δόξας για την "σελέστε", καθώς επικρατώντας των διοργανωτών κατάφερε να σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο για δεύτερη φορά στην ιστορία της.

Έτσι, το γεγονός πως η Εθνική Ουρουγουάης θα βρίσκεται το ερχόμενο καλοκαίρι στα γήπεδα της Βραζιλίας για την τελική φάση του Μουντιάλ ενέπνευσε τους ανθρώπους της Puma να δημιουργήσουν ένα άκρως ευρηματικό σποτ για την διαφήμιση της φανέλας που θα φορεθεί από την εθνική σε αυτή τη διοργάνωση.

Σύμφωνα με το κόνσεπτ του διαφημιστικού, το οποίο τιτλοφορείται "Το φάντασμα του '50 είναι ήδη στη Βραζιλία", ένα φάντασμα στα χρώματα της Ουρουγουάης και με τον αριθμό 50 στην πλάτη κάνει βόλτα στη "χώρα του καφέ" και σπέρνει τον τρόμο σε ανυποψίαστους Βραζιλιάνους και Βραζιλιάνες.

Απολαύστε το άκρως χιουμοριστικό σποτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ