ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συγγνώμη με λυγμούς από τον Νταβίντ Λουίζ

BELO HORIZONTE, BRAZIL - JULY 08:  Thiago Silva of Brazil consoles David Luiz after Germany's 7-1 victory during the 2014 FIFA World Cup Brazil Semi Final match between Brazil and Germany at Estadio Mineirao on July 8, 2014 in Belo Horizonte, Brazil.  (Photo by Jamie McDonald/Getty Images)
Ο Τιάγκο Σίλβα παρηγορεί τον Νταβίντ Λουίζ GETTY IMAGES

Συγγνώμη από τον βραζιλιάνικο λαό ζήτησε ο Νταβίντ Λουίζ με δάκρυα στα μάτια. Δείτε τo video...

"Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους, απολογούμαι σε όλον τον βραζιλιάνικο λαό", τόνισε ο Νταβίντ Λουίζ κλαίγοντας μετά την συντριβή της Βραζιλίας με 1-7 από την Γερμανία.

"Ήθελα απλά να δω τους ανθρώπους μου να χαμογελούν. Όλοι ξέρουν πόσο σημαντικό ήταν για μένα να δω όλη την Βραζιλία χαρούμενη, τουλάχιστον λόγω του ποδοσφαίρου".

"Η Γερμανία ήταν καλύτερη από εμάς. Ήταν προετοιμασμένη καλύτερα, έπαιξε καλύτερα. Είναι μέρα πολύ θλιβερή, αλλά επίσης μέρα για να μάθουμε πολλά".

Ζούλιο Σέζαρ: "Προτιμούσα να χάσουμε 1-0 με δικό μου γκολ και όχι έτσι"

O τερματοφύλακας της εθνικής Βραζιλίας, Ζούλιο Σέζαρ, δεν μπορούσε να πιστέψει το διασυρμό από την εθνική Γερμανίας, κάτι που αποτυπώθηκε πιστά στις δηλώσεις του.

"Είναι αδύνατο να εξηγήσεις τα ανεξήγητα. Πρέπει να αναγνωρίσουμε το μεγάλο γερμανικό ποδόσφαιρο, μια ομάδα που παίζει μαζί έξι χρόνια. Νομίζω ότι πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους τους Βραζιλιάνους, για την υποστήριξη που μας έδωσαν. Θα προτιμούσα το σκορ να έληγε, με 1-0 και ας ήταν λάθος δικό μου παρά με αυτόν τον τρόπο που είδαμε σήμερα", δήλωσε ο Ζούλιο Σέζαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ