ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντεσάμπ: "Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι"

Ντεσάμπ: "Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι"

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ δήλωσε ικανοποιημένος μετά τη νίκη της Γαλλίας επί της Λευκορωσίας χαρακτηρίζοντας καλή την βραδιά για τους τρικολόρ.

Ο προπονητής της εθνικής Γαλλίας Ντιντιέ Ντεσάμπ έμεινε ευχαριστημένος από τη νίκη της Γαλλίας επί της Λευκορωσίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014.

Ο Ντεσάμπ επέστρεψε ως προπονητής της Γαλλίας στα "Stade de France" στο γήπεδο που είχε δοξαστεί με την φανέλα της εθνικής ομάδας μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 1998.

Ο Ντεσάμπ έχει καταφέρει να πείσει τους παίκτες του ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και αυτή η προσέγγιση έχει φέρει την Γαλλία στην κορυφή του ομίλου με δύο νίκες απέναντι σε θεωρητικά ανίσχυρες ομάδες.

" Είναι πάντα ένα καλό βράδυ όταν κερδίζεις. Και είναι όλο και περισσότερο πιο σπάνιο να πετυχαίνεις τρία γκολ σε υψηλό επίπεδο αγώνων και για το λόγο αυτό πρέπει να το ευχαριστιέσαι.

Η Ισπανία κέρδισε μόλις 1-0 στην Γεωργία. Είναι δύσκολα για όλους. Πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με τους έξι πόντους συγκομιδή στους πρώτες δύο αγωνιστικές. Υπάρχει συλλογική προσπάθεια να προσπαθήσουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ