ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μέσι: "Ζηλεύω τους Ισπανούς"

Μέσι: "Ζηλεύω τους Ισπανούς"

Ο Λιονέλ Μέσι εξομολογήθηκε ότι θα ήθελε να ήταν στη θέση των Ισπανών συμπαικτών του στη Μπαρτσελόνα ενώ μίλησε και για το πόσο τον άλλαξε η γέννηση του γιου του.

"Θέλω να γίνω πρωταθλητής κόσμου όχι για να δώσω ικανοποίηση σε εκείνους που λένε ότι είμαι ο καλύτερος αλλά για να φτάσω στο στόχο που έχω με την εθνική ομάδα.

Ζηλεύω με την καλή έννοια τους συμπαίκτες μου που παίζουν στην Εθνική Ισπανίας γιατί θα ήθελα να ήμουν στη θέση τους.

Όσες φορές και αν τους έχω ρωτήσει, ακόμα δεν έχουν καταφέρει να μου εξηγήσουν τι είναι αυτό ακριβώς που αισθάνονται", τόνισε ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα και της "αλμπισελέστε" σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο "ESPN", για να συνεχίσει:

"Επιθυμώ πάντα να ξεπερνάω τον εαυτό μου, να ζητάω περισσότερα από μένα τον ίδιο, να είμαι εγώ ο πρώτος κριτής του εαυτού μου.

Το μοναδικό πράγμα που με απασχολεί είναι να παίζω ποδόσφαιρο, το κάνω από μικρό παιδί και θα το κάνω μέχρι τη στιγμή που δεν θα μου δίνει πια ικανοποίηση. Έχω πει πως όταν αυτή η ενέργεια θα είναι μέσα μου σε μικρότερο βαθμό, θα σταματήσω".

Σε ερώτηση για το ποιον θεωρεί τον κορυφαίο παίκτη στον κόσμο απάντησε: "Υπάρχουν πάρα πολλοί μεγάλοι παίκτες, ο Νεϊμάρ, ο Ινιέστα, ο Τσάβι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο... ο Ριμπερί και ο Ρόμπεν της Μπάγερν... Ένα μόνο όνομα; Όχι, αυτό το αφήνω για τον κόσμο".

Ερωτηθείς επίσης για το πώς περνάει τον χρόνο του εκτός των γηπέδων, ο "Pulce" έκανε ξεχωριστή αναφορά στην οικογένειά του και ειδικά στον μικρό γιο του:

"Είμαι ένα συνηθισμένο άτομο που ζει μία μία φυσιολογική ζωή. Όταν δεν δουλεύω περνώ το χρόνο μου με την οικογένειά μου και τους φίλους μου, όπως πάντα.

Σε κάνουν να βλέπεις τα πράγματα από διαφορετική πλευρά. Η προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι ο γιος μου και μετά ακολουθούν όλα τα άλλα.

Το να τον βλέπω επιστρέφοντας στο σπίτι μου δίνει μία τεράστια χαρά και μου διώχνει όλες τις αρνητικές σκέψεις. Έχουν αλλάξει προς το καλύτερο τη ζωή μου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ