ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με αλλαγές η Βραζιλία κόντρα στη Χιλή

TERESOPOLIS, BRAZIL - JUNE 25: Head coach Luiz Felipe Scolari gives instructions for his players during a training session of the Brazilian national football team at the squad's Granja Comary training complex, on June 25, 2014 in Teresopolis, 90 km from downtown Rio de Janeiro, Brazil. (Photo by Buda Mendes/Getty Images)
TERESOPOLIS, BRAZIL - JUNE 25: Head coach Luiz Felipe Scolari gives instructions for his players during a training session of the Brazilian national football team at the squad's Granja Comary training complex, on June 25, 2014 in Teresopolis, 90 km from downtown Rio de Janeiro, Brazil. (Photo by Buda Mendes/Getty Images) GETTY IMAGES

Η Βραζιλία αντιμετωπίζει τη Χιλή για τη φάση των "16" και ο τεχνικός της "σελεσάο", Λουίζ Φελίπε Σκολάρι, αναμένεται να παρατάξει δύο νέα πρόσωπα στην αρχική ενδεκάδα προσδοκώντας στην αντιστροφή του αρνητικού κλίματος.

Ο Λουίζ Φελίπε Σκολάρι έχει ακούσει πολλές κριτικές για την κάκιστη εικόνα που παρουσιάζει η εθνική Βραζιλίας στο Μουντιάλ που διοργανώνεται στη χώρα και αναμένεται να χρησιμοποιήσει στην αρχική ενδεκάδα της αναμέτρησης κόντρα στη Χιλή το Σάββατο στο "Μινεϊράο" του Μπέλο Οριζόντε, δύο ποδοσφαιριστές που δεν έχει εμπιστευτεί μέχρι τώρα, όπως οι Φερναντίνιο και Μάικον.

Σύμφωνα με τα όσα δοκιμάζει στις προπονήσεις, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Βραζιλίας Λουίζ Φελίπε Σκολάρι, ο Παουλίνιο αναμένεται να αποχωρήσει από το αρχικό σχήμα για να δώσει τη θέση του στον Φερναντίνιο, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στην τελευταία αναμέτρηση της "σελεσάο" κόντρα στο Καμερούν και είχε σκοράρει κιόλας.

Η άλλη αλλαγή που φαίνεται ότι σχεδιάζει ο Φελιπάο Σκολάρι αφορά τη θέση του δεξιού μπακ και μάλλον αποτελεί έκπληξη, δεδομένου ότι ο Ντάνι Άλβες αποτελούσε μέχρι πρότινος, βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της εθνικής ομάδας της χώρας του.

Ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα, εάν επιβεβαιωθούν τα πειράματα που κάνει στις προπονήσεις ο Σκολάρι, θα δώσει τη θέση του στον Μάικον.

Ο τεχνικός της εθνικής Βραζιλίας, σε κάποιο σημείο της προπόνησης έβγαλε τον Νταβίντ Λουίζ από το κέντρο της άμυνας προκειμένου να περάσει στη θέση του τον Ντάντε, ωστόσο σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας αυτή η αλλαγή δεν συγκεντρώνει τόσες πιθανότητες όσες οι δυο προηγούμενες για να πραγματοποιηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ