ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λάβρος κατά των Άγγλων ο Μπρνόβιτς

Λάβρος κατά των Άγγλων ο Μπρνόβιτς

Τη δική του απάντηση στις διαμαρτυρίες των Άγγλων έδωσε ο Μπράνκο Μπρνόβιτς, ο οποίος τους χαρακτήρισε υπερόπτες μεταξύ άλλων. Αιχμές για το κέντρο της άμυνας της Αγγλίας άφησε ο Μίρκο Βούτσινιτς, "δε νικάει κανείς με τα λόγια" είπε ο Στίβεν Τζέραρντ.

Πυρά κατά της Αγγλίας εξαπέλυσε ο Μπράνκο Μπρνόβιτς, ο οποίος κατακεραύνωσε τους παίκτες του Ρόι Χόντσον για τη νοοτροπία τους.

Αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν διαμαρτυρηθεί για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου από την πλευρά των φιλοξενούμενων, γεγονός που ενόχλησε τον προπονητή του Μαυροβουνίου, ο οποίος ήταν αιχμηρός στην τοποθέτησή του.

"Σεβόμαστε την Αγγλία, αλλά εκτιμάμε ακόμα περισσότερο τις δικές μας ικανότητες. Έχω διαβάσει δηλώσεις κάποιων Άγγλων παικτών για τον αγωνιστικό χώρο. Απ' όσο γνωρίζω οι Άγγλοι παίζουν με μακρινές μπαλιές, επομένως, γιατί διαμαρτύρονται; Θα έπρεπε να διαμαρτυρόμαστε εμείς που έχουμε τους Βούτσινιτς, Γιόβετιτς και Μπάσα ή η Αγγλία;

Επίσης, τους φοβίζουν οι οπαδοί μας. Όλες αυτές οι ιστορίες προέρχονται από την πλευρά τους. Αυτό δείχνει πως φοβούνται το παιχνίδι περισσότερο από εμάς.

Θα έλεγα πως είναι υπερόπτες επειδή αυτό φαίνεται. Ακόμα και στο παιχνίδι με το Σαν Μαρίνο έκαναν κάποια σχόλια. Ωστόσο τα πράγματα τώρα θα είναι διαφορετικά (από το παιχνίδι του Οκτωβρίου του 2011). Είμαστε πρώτοι στον όμιλο τώρα και δεν έχουμε τίποτα να αποδείξουμε".

Επιθετικός ήταν και ο Μίρκο Βούτσινιτς, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων πως η πίεση θα είναι στην Αγγλία και πως τα "τρία λιοντάρια" έχουν πρόβλημα στο κέντρο της άμυνάς τους, καθώς Τζόλεον Λέσκοτ και Κρις Σμόλινγκ δεν αγωνίζονται στις ομάδες τους.

Η απάντηση από πλευράς Στίβεν Τζέραρντ, του αρχηγού της Αγγλίας, ήταν η ακόλουθη: "Αυτά τα σχόλια δείχνουν πως τους έχουμε ακριβώς εκεί που θέλαμε. Ωστόσο, με το να μιλάς δεν κερδίζεις παιχνίδια. Δε με ενδιαφέρει τι λένε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ