ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φιλικό "σοκ" για την Ιταλία

Φιλικό "σοκ" για την Ιταλία

Χωρίς νίκη σε 7 σερί ματς θα πάει στο Μουντιάλ η Ιταλία, καθώς έμεινε στο 1-1 με το Λουξεμβούργο! Νίκη με Ρόμπεν η Ολλανδία, δεν έφτασε η ανατροπή για την Αγγλία (videos)

Στο τελευταίο της φιλικό πριν το Μουντιάλ η Ιταλία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με το Λουξεμβούργο στην Βερόνα, με την ισοφάριση να έρχεται στο 85' από τον Μαξίμ Σανό.

Ο Κλάουντιο Μαρκίζιο είχε ανοίξει το σκορ για την "σκουάντρα ατζούρα" στο 9' από ασίστ του Μάριο Μπαλοτέλι, ενώ οι Ιταλοί πάνω στα τελικά χωρίς φιλική νίκη, καθώς είχαν μείνει στο 0-0 με την Ισλανδία, ενώ γενικά μετράει συνολικά 7 ματς χωρίς νίκη (τελευταία Σεπτέμβρη του 2013 με Τσεχία)!

Η Ολλανδία πήρε δεύτερη συνεχόμενη νίκη, επικρατώντας επίσης στο τελευταίο της φιλικό με 2-0 της Ουαλίας, με τον Άριεν Ρόμπεν να πετυχαίνει το πρώτο γκολ και να κάνει την ασίστ στο δεύτερο στον Γέρεμαϊν Λενς.

Με γκολ των Ρούνεϊ και Λάμπερτ η Αγγλία έκανε ανατροπή με το Εκουαδόρ, αλλά οι Νοτιοαμερικανοί ισοφάρισαν για το τελικό 2-2 στο 70' με τον Αρόγιο.

Τσαμπουκάς Λίβερπουλ - ManUtd!

Στο 79ο λεπτό αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη κάρτα οι Αντόνιο Βαλένσια και Ραχίμ Στέρλινγκ! Ο άσος της Λίβερπουλ έκανε σκληρό τάκλιν, αυτός της ManUtd έκανε κίνηση να τον αρπάξει από τον λαιμό αλλά το μετάνιωσε (δεν τον άρπαξε καλά δηλαδή). Ο διαιτητής ήταν αυστηρός και τους απέβαλε, αλλά ευτυχώς για τις δύο ομάδες δεν πρόκειται να τους στερηθούν στην πρεμιέρα του Μουντιάλ.

Τα αποτελέσματα της ημέρας:

Ολλανδία - Ουαλία 2-0 (32' Ρόμπεν, 76' Λενς)

Αλγερία - Ρουμανία 2-1 (22' Μπενταλέμπ, 66' Σουντανί / 28' Τσιπτσίου)

Ιταλία - Λουξεμβούργο 1-1 (9' Μαρκίζιο / 85' Σανό)

Εκουαδόρ - Αγγλία 2-2 (8' Βαλένσια, 70' Αρόγιο / 29' Ρούνεϊ, 51' Λάμπερτ)

Οι συνθέσεις των μουντιαλικών...

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Σίλεσεν, Γιάνμαατ, Ντε Φράι, Φλάαρ, Μάρτινς Ίντι, Νάιτζελ ντε Γιόνγκ (78' Χούντελααρ), Φερ (46' Βαϊνάλντουμ), Μπλιντ, Σνάιντερ, Ρόμπεν, Φαν Πέρσι (46' Λενς).

ΑΛΓΕΡΙΑ: Μ'Μπολχί, Μοστεφά, Μπουγκερά, Κανταμουρό, Γκουλάμ, Μετζανί (92' Χαλίς), Ταϊντέρ (68' Γεμπντά), Μπενταλέμπ (84' Λασέν), Φεγκουλί (84' Μπραχιμί), Σουντανί (76' Σλιμανί), Τζαμπού (68' Μαχρέζ).

ΙΤΑΛΙΑ: Μπουφόν, Αμπάτε, Μπονούτσι, Κιελίνι, Ντε Σίλιο, Ντε Ρόσι, Βεράτι (54' Κασάνο), Πίρλο (72' Ακουιλάνι), Καντρέβα (78' Ινσίνιε), Μαρκίζιο (85' Παρόλο), Μπαλοτέλι (78' Τσέρτσι).

ΕΚΟΥΑΔΟΡ: Μπανγκέρα, Παρέδες (91' Ατσιλιέρ), Γκουάγκουα, Εράσο, Βάλτερ Αγιοβί, Γρουέσο (90' Σαριτάμα), Νομπόα (50' Έντισον Μέντες), Αντόνιο Βαλένσια (83' Ιμπάρα), Χέφερσον Μοντέρο (68' Αρόγιο), Έντουιν Βαλένσια, Καϊσέδο (46' Ρόχας).

ΑΓΓΛΙΑ: Φόρστερ, Μίλνερ, Φιλ Τζόουνς, Σμόλινγκ, Λουκ Σο (74' Στόουνς), Λάμπαρντ, Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν (63' Φλάναγκαν), Μπάρκλεϊ (84' Χέντερσον), Γουίλσιρ (87' Λαλάνα), Ρούνεϊ (65' Στέρλινγκ), Λάμπερτ (84' Γουέλμπεκ).

*κόκκινη 79' Αντόνιο Βαλένσια και Στέρλινγκ

Ιταλία - Λουξεμβούργο 1-1

Ολλανδία - Ουαλία 2-0

Εκουαδόρ - Αγγλία 2-2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ