ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένας Νιγηριανός για την Εθνική Ρουμανίας

Ένας Νιγηριανός για την Εθνική Ρουμανίας

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ρουμανίας έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για να πάρει την υπηκοότητα της χώρας ο 23χρονος Νιγηριανός επιθετικός Κεχίντε Φατάι και να προλάβει τα παιχνίδια με την Ελλάδα.

Τις διαδικασίες για να πάρει ο Κεχίντε Φατάι την Ρουμάνικη υπηκοότητα και να αγωνιστεί στα παιχνίδια με την Ελλάδα έχει ξεκινήσει η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ρουμανίας.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ρουμανίας, ο 23χρονος επιθετικός από τη Νιγηρία που αγωνίζεται στην Βελγική Μπριζ ως δανεικός από την Αστρα Γκιουργκίου δεν χρειάζεται να περιμένει οκτώ χρόνια για να αποκτήσει την υπηκοότητα βάσει νομοθεσίας διότι είναι παντρεμένος με Ρουμάνα.

Ετσι ιι παράγοντες της Ομοσπονδίας θα συναντηθούν με τους αξιωματούχους του υπουργείου για να δουν ακριβώς ποια διαδικασία θα πρέπει να ακολουθηθεί διότι ποτέ άλλοτε δεν έχει γίνει κάτι αντίστοιχο στην Εθνική Ρουμανίας.

Στη συνέχεια το υπουργείο θα συντάξει ένα μνημόνιο και θα στείλει έγγραφα σε όλα τα υπουργεία γιατί απαιτείται η άδεια τους.

Ο Φατάι έχει αγωνιστεί στην Εθνική Νέων (3 συμμετοχές) της Νιγηρίας αλλά ποτέ στην Εθνική Ανδρών οπότε έχει το δικαίωμα να παίξει στην Ρουμανία.

Στο Ρουμανικό πρωτάθλημα έχει αγωνιστεί έξι χρόνια, τρία με την Φαρούλ Κωστάντζα και άλλα τρία στην Αστρα Γκιουργκίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ