ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χτύπησε τατουάζ με το πρόσωπο του Κάμπελ

Χτύπησε τατουάζ με το πρόσωπο του Κάμπελ

Η Κόστα Ρίκα είναι στα προημιτελικά του Μουντιάλ και τρελαίνει τους οπαδούς της. Δείτε την απίστευτη έμπνευση που είχαν δύο φίλοι να κάνουν τατουάζ με τα πρόσωπα των Κάμπελ και Ρουίς (φωτογραφία).

Περισσότερο ευτυχισμένοι δεν θα μπορούσαν να ήταν οι φίλοι της Κόστα Ρίκα, με την εθνική ομάδα της χώρας τους να αποκλείει την Ελλάδα στη φάση των "16" και να ετοιμάζεται για τον αποψινό προημιτελικό κόντρα στην Ολλανδία, πρώτο στην ιστορία της σε Μουντιάλ.

Δύο μάλιστα φίλοι των "τίκος" θέλησαν να ευχαριστήσουν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για την μέχρι τώρα πορεία του με έναν άκρως εντυπωσιακό τρόπο: χτυπώντας τατουάζ με πρόσωπα δύο εκ των σταρ της ομάδας.

Το κορίτσι επέλεξε να κάνει τατουάζ με το πρόσωπο του Μπράιαν Ρουίς στο αριστερό της πόδι ενώ ο νεαρός άνδρας προτίμησε τατουάζ με το πρόσωπο του Τζόελ Κάμπελ στο δεξί του χέρι!

Οι δύο φίλοι έστειλαν μάλιστα τη φωτογραφία μέσω Twitter στον Μπράιαν Ρουίς ( "Ευχαριστούμε Σέλε!!! Αυτά είναι τα τατουάζ δύο φίλων προς τιμή σας", έγραψε χαρακτηριστικά) που δεν έχασε την ευκαιρία να την αναδημοσιεύσει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ