ΕΛΛΑΔΑ

Στον ανακριτή ο Γιάχος, για δωροληψία ο Αγγελόπουλος

Στον ανακριτή ο Γιάχος, για δωροληψία ο Αγγελόπουλος
Ευελπίδων

Ξεκίνησε ο δεύτερος κύκλος των εγκλήσεων από τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη σε ότι αφορά στην υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης" που φέρεται να δρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο πρώτος που πέρασε το γραφείο του Ανακριτή ήταν ο Αθανάσιος Γιάχος, ενώ ήδη έχουν πάρει κλήση να απολογηθούν και οι:

Σπάθας, Αμπάρκιολης, Κάμπαξης, Ιωαννίδης, ο ιδιοκτήτης του Λεβαδειακού Γιάννης Κομπότης, καθώς και πέντε μέλη δικαιοδοτικών οργάνων της ΕΠΟ και της Football League.

Από την πλευρά του ο κ. Γιάχος δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις, αλλά δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια του για το γεγονός πως κλήθηκε από τον ειδικό ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Δευτέρα αναμένεται να περάσουν από τον Γιώργο Ανδρεάδη άλλα πέντε άτομα.

Επίσης, όπως ενημέρωσε ο δικηγόρος του Ατρόμητου και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μπαταγιάννης, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Περιστερίου, Γιάννης Αγγελόπουλος, αντιμετωπίζει την κατηγορία της δωροδοκίας και δωροληψίας για το φετινό ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη (2-1), επειδή δεν αγωνίστηκαν οι Πίτου Γκαρσία, Κατσουράνης, Ναπολεόνι και Κιβρακίδης.

Η κλήση του Αγγελόπουλου προέκυψε μετά από ένορκη κατάθεση του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού, Τάκη Φύσσα, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι του τα μετέφερε ο πρώην προπονητής της ομάδας, Σα Πίντο. Ο Αγγελόπουλος θα απολογηθεί στις 5 Μαϊου.

Επίσης, το κατηγορητήριο είναι ήδη στα χέρια και του γενικού αρχηγού της Βέροιας, Γιώργου Λαναρή.

Από το γραφείο του ανακριτή πέρασαν και οι Δούρος (αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ), Μπριάκος (αρχιδιαιτητής), όπως και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, ο οποίος απέφυγε να πει το παραμικρό.

Την Τρίτη θα περάσουν από τον ανακριτή και οι πρώτοι κατηγορούμενοι για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό να απολογηθούν, ενώ την Τετάρτη θα δοθούν τα κατηγορητήρια.

Παραιτήθηκε μετά το ματς ο Σα Πίντο

Αξίζει να σημειώσουμε πως μετά το ματς του Ατρόμητου με τους ερυθρόλευκους, ο Ρικάρντο Σα Πίντο παραιτήθηκε από τον Ατρόμητο, ενώ στα αποδυτήρια αγκάλιαζε τους παίκτες του ουσιαστικά αποχαιρετώντας τους.

Διαβάστε τι είπε ο Πορτογάλος τεχνικός μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ