ΣΤΗΜΕΝΑ

Το SMS του Αβραάμ "θρύλου"

Το SMS του Αβραάμ "θρύλου"
INTIME SPORTS

Στη δικογραφία δεν περιέχονται μόνο τηλεφωνικές συνομιλίες, αλλά και γραπτά μηνύματα. Ένα από αυτά γίνεται αναφορά στον Αβραάμ του Ολυμπιακού.

Διαβάστε το σχετικό κομμάτι που εμπλέκει τον διεθνή αμυντικό των "ερυθρολεύκων", ο οποίος ζητά να του ανοιχθεί λογαριασμός.

Ο Παπαδόπουλος έχει αρνηθεί την εμπλοκή του , αν κι η αναφορά του από μόνη της στις κατηγορίες έφερε εξελίξεις τόσο στον Ολυμπιακό , όσο και στην Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά:

Εξερχόμενη συνομιλία από 05/02/11, ώρα 15.32.04 από Ζαβαντία Δημήτριο προς Βασίλη.

Ο Ζαβαντίας λέει στον Βασίλη να ανοίξει ένα λογαριασμό σε εκείνο από τον Ολυμπιακό. Ο Ζαβαντίας του λέει ότι τον είχε στο λογαριασμό του με κωδικό 15 κάτι, του λέει να κοιτάξει και να τον βρει. Ο Βασίλης λέει, Χασάν, Μίμης, Τάσος, Νικ, Χανιώτης, Τσέκος, Θεό, Θεό1, Σάκης, θρύλος. Ο Ζαβαντίας τον ρωτάει ποιος είναι ο κωδικός του θρύλου και του απαντάει ο Βασίλης 15023. Κανονίζουν να του βάλει 10.000 και ο Ζαβαντίας θα ειδοποιήσει με μήνυμα τον "θρύλο" ότι παίζει με αυτό το ποσό αυτό 15023.

Εισερχόμενο μήνυμα από 05/02/11, ώρα 15.32.12 από Αβραάμ "θρύλο" προς Ζαβαντία Δημήτριο.

"ΓΙΓΑΝΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣ ΤΟ ΒΑΣΙΛΗ ΝΑ Μ ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΑΝ ΚΩΔΙΚΟ;"

Ο Ζαβαντίας του απαντά στις 15.43.28 "10000 στον 15023. Δες αν μπαίνει"

Οι συνομιλίες του Ζαβαντία που κυκλοφόρησαν είναι πολλές:

Πόσο να βγει;

1-2 να κερδίσουνε. Δηλαδή αυτό να το παίξει όβερ να είμαστε στο 30 0-0 έτσι το βλέπει. Αλλά εγώ τον είπα δεν κάνω τίποτα, άμα δεν με στείλει αναπάντητη. Οπότε αν όλα πάνε καλά μέχρι το ημίχρονο και προφανώς θα πει κάτι τους πίσω και δεν νομίζω να με κάνει αναπάντηση.

Δ: Και να το κάνουν για όβερ δηλαδή;

Σ: Η για όβερ ή να χάσουν 2-0.

Δ: καλά, μιλάμε. Δες άμα σε βάλει πάρε με για να δούμε και στο λογαριασμό που είναι αυτά τα λεφτά.

Οι συζητήσεις του Ζαβαντία

Εξερχόμενη συνομιλία από 05/02/11, ώρα 14.57.06, από Ζαβαντία Δημήτριο προς Μιχάλη (κυπριακή προφορά).

Ο Ζαβαντίας του λέει ότι δεν βρίσκει κάποια χρήματα στον λογαριασμό του και πρέπει να είναι τα χρήματα να είναι τα κέρδη από τον Αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο Μιχάλης του απαντά ότι αυτό έχει συμβεί και σε άλλους πελάτες του από την Αθήνα και έπαιξαν μεγάλα ποσά και ο λόγος που δεν δόθηκαν είναι γιατί γίνεται έρευνα.

Ο Μιχάλης προτρέπει τον Ζαβαντία να μιλήσει με γνωστούς του στη Θεσσαλονίκη για να δει τι γίνεται. Επίσης του λέει ότι άκουσε ότι και σε κάποιον Νίκο Στυλιανέζη, "γαύρος" από Αθήνα, του κράτησαν τα κέρδη που ανέρχονται στα 70.000. Επίσης φαίνεται ότι ο Ζαβαντίας πρέπει να έχει κερδίσει 4.000 από τον αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου.

Εισερχόμενη συνομιλία από 05/02/11, ώρα 15.02.06 από Σάκη προς Ζαβαντία Δημήτριο. (Έχει προηγηθεί εξερχόμενη από Ζαβαντία προς Σάκη).

Ο Ζαβαντίας ενημερώνει τον Σάκη για την κράτηση των κερδών όπως του είπε ο Μιχάλης. Του λέει ότι ο Μιχάλης του συνέστησε να μιλήσει με τον υπεύθυνο της (betfair) στη Θεσσαλονίκη, μήπως και κάνουν κάτι. Ο Σάκης τον ρωτάει εάν φαίνεται από πουθενά ότι παίζουν αυτοί αυτά τα παιχνίδια και ο Ζαβαντίας του απαντά ότι κωδικός ZABA 8 είναι χρεωμένος στο όνομα του. Επίσης ο Ζαβαντίας λέει στον Σάκη για τα 70.000 του Νίκου Στυλιανέζη.

Εξερχόμενη συνομιλία από 05/02/11, ώρα 15.04.52 από Ζαβαντία Δημήτριο προς άγνωστο.

Ο Ζαβαντίας τον ρωτάει εάν πληρώθηκε τα κέρδη από τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο άγνωστος του απαντά ναι και ότι τα γύρισε στον Μιχάλη. Ο Ζαβαντίας συνεχίζει ότι σε αυτούς δεν τους τα έδωσαν, ούτε και στον Στυλιαρέζη, γιατί διεξάγεται έρευνα. Στη συνέχεια ο άγνωστος τον ρωτάει εάν έμαθε τίποτα από τον "καράφλα" και ο Ζαβαντίας απαντάει όχι ακόμη. Ο Ζαβαντίας του λέει ότι έχει μιλήσει με τον Χασιώτη και τον Σάκη αλλά ακόμη τίποτα.

Εισερχόμενη συνομιλία από 05/02/10 ώρα 15.09.09 από Γιορμπαλίδη (Γιώτη) προς Ζαβαντία Δημήτριο.

Ο Ζαβαντίας του λέει ότι είναι φαντάρος στη Θήβα και ο Γιορμπαλίδης που βρίσκεται στην Αθήνα, του λέει να πάει να το όνομα του και να καθαρίσει αυτός. Ο Ζαβαντίας τον ρωτάει πότε θα ανοίξει το μαγαζί του και ο Γιορμπαλίδης του απαντά σε καμία εικοσαριά μέρες. Ο Ζαβαντίας τον ρωτάει εάν θα πάει να δει τον αγώνα ΑΕΚ-Αρη και ο γιορμπαλίδης απαντά αρνητικά. Πιστεύει ότι θα χάσει η ΑΕΚ, γιατί παίζει χωρίς Καφέ και Λυμπερόπουλο. Ο Γιορμπαλίδης ρωτάει τον Ζαβαντία τι πιστεύει για τον αγώνα Ηρακλή-Πανσεραϊκού και ο Ζαβαντίας του απαντά άντερ.

Εισερχόμενη συνομιλία από 05/02/11, ώρα 15.13.42, από Γιώργο και θείο (από Κύπρο), προς Ζαβαντία Δημήτριο.

Στον Γιώργο ο Ζαβαντίας λέει ότι το παιδί, ο Βασίλης με τον οποίο του έστειλε το κομπιούτερ ξεχάσει να του δώσει το ποντίκι. Του λέει να κανονίσει να συναντηθούν για να του το δώσει. Συζητάνε επίσης για αγορά σπιτιού (διακόπτει την συνομιλία με τον Γιώργο, λέγοντας ότι τον παίρνουν από το γραφείο τηλέφωνο). Στη συνέχεια καλεί ο Θείος, ο οποίος ρωτάει τον Ζαβαντία εάν είναι καθαρό το παιχνίδι με τα Γιάννενα. Ο Ζαβαντίας του λέει να έχει το νου του γιατί υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι στη διάρκεια. Του λέει να έχει το νου του και εάν δει από 30 και 40 ή στο ημίχρονο ότι το παίζουνε να το κλείσει αμέσως τους κωδικούς. Ο Θείος τον ρωτάει στο ABC ή στο Δία. Ο Ζαβαντίας τον ρωτάει εάν το έχει το ABC και ο Θείο απαντά όχι, οπότε και του απαντά να προσέξει στο ΑΛΦΑ για αυτούς.

TAGS ΣΤΗΜΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ