ΣΤΗΜΕΝΑ

Ποιοι μένουν ελεύθεροι και ποιοι όχι

Ποιοι μένουν ελεύθεροι και ποιοι όχι
στημένα παιχνίδια Παντέλης INTIME SPORTS

Ξεκίνησαν οι καταθέσεις των δέκα. Δείτε ποιοι μένουν ελεύθεροι και ποιοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι. Με τους δημοσιογράφους τα έβαλαν Μπέος και Τσακογιάννης: "Θα σας ...σω. Δεν σέβεστε τίποτα". Το Sport24.gr είναι στην Ευελπίδων και παρακολουθεί τις εξελίξεις. Μείνετε συντονισμένοι...

Το Σαββατοκύριακο ήταν σχετικά ήρεμο, όσον αφορά την εξέλιξη της υπόθεσης με τα στημένα και τον παράνομο στοιχηματισμό, όμως είχε νέους διαλόγους με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Κάτι σαν... ταινία λοιπόν.

Η Δευτέρα όμως έφτασε και πλέον όλοι περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις στο στρατόπεδο των έντεκα συλληφθέντων, που οδηγήθηκαν στην Ευελπίδων, όπως και την ενδεχόμενη παράδοση του Μάκη Ψωμιάδη στις Αρχές σύμφωνα με τα όσα είπε ο εκπρόσωπος του.

Ξεκινώντας λοιπόν να πούμε πως το πρωί της Δευτέρας οι δέκα συλληφθέντες (Αχιλλέας Μπέτος, Σταύρος Ψωμιάδης, Γιώργος Τσακογιάννης, Δημήτρης Ζαβαντίας, Νίκος Παντέλης, Αθανάσιος Ντότσης, Νίκος Χάλκος, Ανδρέας Δημόπουλος, Βασίλης Καρούλιας, Νίκος Ζαμάνης) οδηγήθηκαν στην Ευελπίδων κάτω από άκρα μυστικότητα.

Οι δέκα κατηγορούμενοι για τα στημένα παιχνίδια έφτασαν στην Ευελπίδων στις 07.30 αν και όπως είχε διαρρεύσει αρχικά οι έντεκα άνδρες θα πήγαιναν στις 8:30. Τελικά όμως αποφασίστηκε να πάνε μια ώρα νωρίτερα, έτσι ώστε να αποφύγουν τα φώτα της δημοσιότητας. Γαλλικά από τον Αχιλλέα Μπέο στους δημοσιογράφους. Το Sport24.gr είναι στην Ευελπίδων και σας μεταφέρει ζωντανά όσα συμβαίνουν εκεί.

Ελεύθερος ο Στάυρος Ψωμιάδης!

Ο Σταύρος Ψωμιάδης μετά την απολογία του στον ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. 800.000 ευρώ η εγγυητική για τον γιο του Μάκη Ψωμιάδη.

Ελεύθερος με όρους και πρόστιμο ο Δημόπουλος

Έπειτα από απόφαση του ανακριτή, ο Ανδρέας Δημόπουλος αφέθηκε ελεύθερος με πρόστιμο 15.000 ευρώ και περιοριστικούς όρους, ενώ ο Βασίλης Καρακούλιας κρίθηκε προφυλακιστέος.

Αξίζει να αναφέρουμε πως τέσσερις ακόμα καταζητούνται και πρόκειται για τους Μάκη Ψωμιάδη, Γιάννη Παπακώστα, Μιχάλη Νικολόπουλο, Γιάννη Παπαδόπουλο. Οι δυο πρώτοι ωστόσο είναι πολύ πιθανό να παραδοθούν μέχρι την Τετάρτη.

Πιλάβιος: "Δύσκολο να αρχίσει το επόμενο πρωτάθλημα"

Τις αμφιβολίες του για το αν θα ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο εξέφρασε ο Σοφοκλής Πιλάβιος, ενώ ξεκαθάρισε πως ο Ολυμπιακός Βόλου θα αγωνιστεί κανονικά στο Europa League.

Σαλιαρέλης: "Ο Μαρινάκης μάλλον είναι μπλεγμένος"

Επικριτικός κατά του προσώπου του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, ήταν ο πρώην ιδιοκτήτης και πρόεδρος της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, Αργύρης Σαλιαρέλης.

Πατέρας: "Θα μιλήσω την κατάλληλη ώρα"

Διαβάστε στο Sport24.gr τις δηλώσεις του Νικόλα Πατέρα σε ραδιοφωνικό σταθμό. Στην Ελλάδα από την Κυριακή το βράδυ ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η επαφή του Βαγγέλη με Υπουργούς

Νέοι διάλογοι των φερόμενων ως υπόπτων, Μάκη Ψωμιάδη και Αχιλλέα Μπέο, βγήκαν στη δημοσιότητα και έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Οι ατάκες για τον Παπαναδρέου και τον Βενιζέλο, ο Βαγγέλης που ηρέμησε τον Υπουργό και ο Βαρδινογιάννης σε ρόλο... κυνηγού.

Παραδίδεται ο Παπαδόπουλος

Μέσα στις επόμενες μέρες ο καταζητούμενος για την υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια, Γιάννης Παπαδόπουλος, θα παραδοθεί στις Αρχές όπως δήλωσε ο δικηγόρος του, Σάκης Κεχαγιόγλου. Δηλώσεις με νόημα από τον νομικό του εκπρόσωπο.

Ονουάτσι: "Έχω πάθει σοκ"!

Ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι αποκάλυψε στο Sport24.gr πως έχει καταθέσει προσφυγή κατά της ΠΑΕ Καβάλας, δήλωσε πως θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα παρά τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες με τα στημένα παιχνίδια και έμεινε έκπληκτος όταν πληροφορήθηκε πως ο Γιάννης Παπακώστας είναι καταζητούμενος!

Νέα έρευνα στο σπίτι του Μπέου

Διαβάστε στο Sport24.gr τι βρήκαν οι Αρχές στην συμπληρωματική έρευνα που έγινε στο σπίτι του Αχιλλέα Μπέου, αλλά και σε αυτά των Ζαβαντία, Τσακογιάννη, Καρακούλια και Ντότση.

Κούγιας: "Με απειλεί ο γνωστός μάνατζερ"

Μήνυση κατά γνωστού μάνατζερ ο οποίος είναι κατηγορούμενος στην υπόθεση των στημένων αγώνων καταθέτει ο Αλέξης Κούγιας που σε δηλώσεις του στην Ευελπίδων "στήριξε" τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όλοι οι διάλογοι για τα στημένα παιχνίδια

Το Sport24.gr παρουσιάζει όλους τους διαλόγους για τα στημένα παιχνίδια που έχουν βγει στη δημοσιότητα από την Πέμπτη 23/6 έως και την Δευτέρα 27/6.

TAGS ΣΤΗΜΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ