ΣΤΗΜΕΝΑ

Στην Ευελπίδων οι κατηγορούμενοι για τα στημένα

Στην Ευελπίδων οι κατηγορούμενοι για τα στημένα
κατηγορούμενοι για τα στημένα INTIME SPORTS

Στην Ευελπιδων βρίσκονται από τις 7:30 το πρωί της Δευτέρας οι δέκα κατηγορούμενοι για στημένα παιχνίδια και παράνομο στοιχηματισμό, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον ανακριτή κάτω από άκρα μυστικότητα. "Γαλλικά" Τσακογιάννη με τηλεοπτικό συνεργείο.

Ο χορός των ανακρίσεων φαίνεται πως άνοιξε την Δευτέρα το πρωί με τους πρώτους δέκα να οδηγούνται στην Ευελπίδων νωρίς το πρωί κάτω από άκρα μυστικότητα.

Συγκεκριμένα οι Αχιλλέας Μπέτος, Σταύρος Ψωμιάδης, Γιώργος Τσακογιάννης, Δημήτρης Ζαβαντίας, Νίκος Παντέλης, Αθανάσιος Ντότσης, Νίκος Χάλκος, Ανδρέας Δημόπουλος, Βασίλης Καρακούλιας, Βασίλης Γεωρτσιάκος, Νίκος Ζαμάνης βρίσκονται μπροστά στον ανακριτή.

Όπως είχε διαρρεύσει αρχικά οι δέκα άνδρες θα πήγαιναν στις 8:30 το πρωί. Τελικά όμως αποφασίστηκε να πάνε μια ώρα νωρίτερα, έτσι ώστε να αποφύγουν τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Βασίλης Γεωρτσιάκος θα απολογηθεί την Τρίτη μιας και συνελήφθη αργότερα.

Στο σημείο ήταν μόνο ένα τηλεοπτικό συνεργείο που απαθανάτισε τη στιγμή προκαλώντας την αντίδραση του Τσακωγιάννη, ο οποίος σε έντονο ύφος μίλησε στους δημοσιογράφους και τους τεχνικούς.

Στη συνέχεια ο Αχιλλέας Μπέος μόλις αντίκρισε κάποιους δημοσιογράφους γύρισε προς το μέρος τους και είπε: "Μου@#^&* δημοσιογράφοι δεν σέβεστε οικογένειες και υπολήψεις θα σας γ@#$!", χωρίς να δοθεί συνέχεια.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, θα φύγουν όλοι μαζί και όχι ένας ένας χωρίς να γνωρίζουμε το λόγο, ενώ στον ανακριτή οι περισσότεροι θα ζητήσουν να κρατηθούν και να πάρουν αναβολή για κάποιες ημέρες.

11:00 Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Σταύρος Ψωμιάδης κατέθεσε στον ανακριτή και αμέσως μετά ακολούθησε ο επόμενος, χωρίς να γίνει γνωστό ακόμα το όνομα του.

11:28 Στον ανακριτή έχει περάσει πλέον ο Καρακούλιας, αφού ο Σταύρος Ψωμιάδης ολοκλήρωσε την κατάθεση του.

Το Sport24.gr είναι στην Ευελπίδων και σας ενημερώνει συνέχεια για τις εξελίξεις.

TAGS ΣΤΗΜΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ