ΣΤΗΜΕΝΑ

Ονουάτσι: "Έχω πάθει σοκ"!

Ονουάτσι: "Έχω πάθει σοκ"!
Μπέντζαμιν Ονουάτσι Μάκης Ψωμιάδης INTIME SPORTS

Ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι αποκάλυψε στο Sport24.gr πως έχει καταθέσει προσφυγή κατά της ΠΑΕ Καβάλας, δήλωσε πως θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα παρά τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες και έμεινε έκπληκτος όταν πληροφορήθηκε πως ο Γιάννης Παπακώστας είναι καταζητούμενος!

Το να βρεις κάποιον από τους εμπλεκόμενους της πολύκροτης υπόθεσης με τα στημένα παιχνίδια και τον παράνομο στοιχηματισμό αυτές τις μέρες, είναι σαν να ψάχνεις βελόνα στα άχυρα.

Εμείς ωστόσο στραφήκαμε στην πλευρά των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται σε ομάδες που οι παράγοντες τους είτε είναι στα χέρια της δικαιοσύνης είτε είναι βασικοί ύποπτοι στην όλη υπόθεση.


Ένας από αυτούς είναι και ο 26χρονος επιθετικός της Καβάλας Μπέντζαμιν Ονουάτσι, ο οποίος επιβεβαίωσε στο Sport24.gr πως πράγματι έχει καταθέσει προσφυγή κατά της ομάδας του, αφού του οφείλονται χρήματα και διάφορα μπόνους.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Νιγηριανός άσος ήταν σε κακή κατάσταση, αν και τον ξυπνήσαμε λίγο απότομα είναι η αλήθεια, ενώ σε κάποια στιγμή της συζήτησης φαίνεται πως έσπασε η φωνή του λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης που αντιμετωπίζει η ομάδα.

"Έχω πάθει σοκ"!

Ξεκινώντας τις ερωτήσεις μας αρχίσαμε από το προφανές. Δηλαδή από το τι έχει ακούσει μέχρι σήμερα και αν τον έχει επηρεάσει.

"Εγώ πραγματικά δεν ξέρω τίποτα. Ακούω πολλά αυτές τις μέρες που είμαι στην Ελλάδα και έχω πάθει σοκ. Μα είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα για τις ομάδες; Ούτε που πέρασε ποτέ από το μυαλό μου ότι μία ημέρα θα ξυπνήσω και θα γίνουν όλα αυτά", μας είπε αρχικά φανερά ανήσυχος με την κατάσταση.

Στη συνέχεια τον ρωτήσαμε για το αν όντως έχει καταθέσει προσφυγή κατά της ομάδας του:

"Ναι είναι αλήθεια ότι ζητάω κάποια χρήματα", μας είπε και όταν πιέσαμε να μάθουμε από πότε μας δήλωσε: " Είναι από το 2011 και μετά, λίγο πιο μετά που μπήκε ο χρόνος. Επίσης μου οφείλονται μπόνους (άγνωστο αν είναι συμμετοχών ή κάτι άλλο) που είναι αρκετά χρήματα".

"Αγαπάω την Ελλάδα και θέλω να μείνω εδώ"

Παρά τα όσα ακούγονται και κανονικά πολλοί άνθρωποι θα ένιωθαν αποστροφή προς τη χώρα μας και ειδικά το ποδόσφαιρο που λέμε ότι έχουμε, ο Ονουάτσι ήταν συγκινητικός.

"Εγώ δεν θέλω να πάω στο εξωτερικό. Είμαι στην Ελλάδα 4-5 χρόνια και έχω μάθει εδώ. Αγαπάω την Ελλάδα και τον κόσμο και δεν σκέφτομαι να πάω στην Γερμανία π.χ. (ακούγεται πως έχει πρόταση) ή κάπου αλλού. Είναι δύσκολο εξάλλου να προσαρμοστώ σε άλλες συνθήκες και να με αποδεχθεί ο κόσμος. Θέλω να μείνω εδώ"!

Κλείνοντας ρωτήσαμε τον Ονουάτσι για την εμπλοκή του ονόματος του Γιάννη Παπακώστα, με τον οποίο συνεργάστηκε στην Καβάλα. Ο Νιγηριανός επιθετικός έμεινε άναυδος.

"Εγώ είμαι δυο χρόνια στην ομάδα και κάθε μέρα τα δίναμε όλα στις προπονήσεις και τους αγώνες. Ποτέ σας λέω, ποτέ δεν είδα τίποτε περίεργο. Η ομάδα πάντα έπαιζε για να κερδίσει (εδώ μιλούσε με έντονη συναισθηματική φόρτιση) και το είδατε όλοι στο γήπεδο.

Για τον κ. Παπακώστα πραγματικά δεν το περίμενα, ούτε που θα πέρναγε ποτέ από το μυαλό μου. Είναι μεγάλη έκπληξη για εμένα".

TAGS ΣΤΗΜΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ