ΣΤΗΜΕΝΑ

O Mάριος Λευκαρίτης στο Sport24.gr

O Mάριος Λευκαρίτης στο Sport24.gr

O αντιπρόεδρος της UEFA, Μάριος Λευκαρίτης μίλησε στο Sport24.gr για το σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια που κλυδωνίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο. "Πολύ καλά έκανε η ΕΠΟ, περιμένουμε αποτελέσματα".

Ικανοποιημένος από την πρόοδο της υπόθεσης που συγκλονίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο και αφορά σε στοιχηματική απάτη, ξέπλυμα χρήματος και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο Sport24.gr ο Κύπριος αξιωματούχος.

Ο κ. Λευκαρίτης κράτησε χαμηλούς τόνους μετά τις πρώτες συλλήψεις σχολιάζοντας πως ακόμη βρίσκεται σε αρχικό στάδιο η διαδικασία και ως εκ τούτου θα πρέπει να περιμένουμε.

"Πολύ καλά έκανε η ΕΠΟ" ήταν το πρώτο σχόλιο του 64χρονου παράγοντα για να προσθέσει: " Θα πρέπει να περιμένουμε τα αποτελέσματα της διαδικασίας.

Δεν υπάρχει ακόμη ξεκάθαρη εικόνα με τις τελευταίες εξελίξεις, όμως η UEFA θα ζητήσει ενημέρωση από την EΠΟ για ότι συμβαίνει. Άλλωστε όπως γνωρίζετε υπάρχει ιδιαίτερη ευαισθησία σε τέτοιου είδους θέματα".

O κ. Λευκαρίτης τόνισε πως η ΕΠΟ και η ελληνική αστυνομία έπραξαν το καθήκον τους από τη στιγμή που η UEFA ενημέρωσε την ελληνική πλευρά για τις έρευνες που είχαν διεξαχθεί τα προηγούμενα χρόνια.

" Οι φάκελοι εστάλησαν από το αρμόδιο τμήμα της UEFA που παρακολουθούσε αγώνες με πιθανούς παράνομους στοιχηματισμούς. Πάνω σε αυτές τις έρευνες θα απαγγελθούν κατηγορίες. Πολύ ορθά έπραξε η ελληνική ομοσπονδία και κίνησε τις διαδικασίες από τη στιγμή που είχαν στοιχεία στα χέρια τους".

Εύλογη η απορία. Γιατί δεν υπήρξε ανάλογη αποτελεσματικότητα και τα προηγούμενα χρόνια από την ελληνική πολιτεία;

" Θα πρέπει να περιμένουμε αποτελέσματα για να μπορούμε να κρίνουμε. Ακόμη βρισκόμαστε σε αρχικό στάδιο. Το τι έφταιξε θα πρέπει να το κρίνει η ίδια η πολιτεία σχετικά με τους τρόπους που εφαρμόστηκαν αλλά και το θέμα της αποτελεσματικότητας" κατέληξε ο αντιπρόεδρος της UEFA και δεξί χέρι του "ισχυρού άνδρα" της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Μισέλ Πλατινί.

TAGS ΣΤΗΜΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ