ΕΛΛΑΔΑ

Σε 15-20 μέρες έτοιμος ο Μήτρογλου

Σε 15-20 μέρες έτοιμος ο Μήτρογλου
Μήτρογλου

Διαβάστε τι συμβαίνει με τον τραυματισμό του Κώστα Μήτρογλου, πότε θα είναι έτοιμος και γιατί έκανε ταξίδι αστραπή στην Ιταλία. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ για τον διεθνή επιθετικό

Η τελευταία επίσημη συμμετοχή του Κώστα Μήτρογλου με την φανέλα της Φούλαμ καταγράφηκε στις 8/3/2014 και την αναμέτρηση απέναντι στην Κάρντιφ (ήττα με 3-1).

Από τότε ο Έλληνας επιθετικός αντιμετώπισε μία φλεγμονή στο γόνατο, που τον κράτησε λίγο πίσω, με αποτέλεσμα η επανεμφάνιση του να καθυστερήσει.

Η δύσκολη βαθμολογική θέση της Φούλαμ ( η οποία πήρε σημαντική νίκη με 2-1 μέσα στην έδρα της Άστον Βίλα) και κάποιες βιαστικές επιλογές είχαν ως αποτέλεσμα να υπάρξει λάθος προσέγγιση στην αποθεραπεία, η οποία ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν έβαλε σε κίνδυνο τον ποδοσφαιριστή.

Κανένα πρόβλημα με το γόνατο

Τόσο στην Αγγλία όσο και στην Ελλάδα έχουν γραφτεί διάφορα για τον Έλληνα "πιστολέρο". Η αλήθεια όμως είναι πως ο παίκτης δεν έχει κάτι το ανησυχητικό και βέβαια δεν κινδυνεύει η συμμετοχή του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Πριν λίγες ημέρες, μάλιστα, ο Μήτρογλου βρέθηκε σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στην Μπολόνια όπου πήρε συγκεκριμένο πρόγραμμα αποθεραπείας και ενδυνάμωσης για το γόνατο του, ενώ υποβλήθηκε σε εξονυχιστικές εξετάσεις που ήταν καθαρές (ούτε ο χόνδρος, ούτε ο μηνίσκος έχουν πρόβλημα).

Ουσιαστικά το πρόβλημα του παίκτη είναι πως νιώθει βαρύ το γόνατο του μετά από 50-60 λεπτά χρόνου συμμετοχής και αυτό οφείλεται στο γεγονός πως χρειάζεται να έρθει στα... ίσα με το άλλο (καθαρά θέμα ενδυνάμωσης).

Έτσι μετά τις 20-22 του μήνα θα είναι έτοιμος για να βοηθήσει την ομάδα του. Αν μάλιστα όλα πάνε καλά, δεν αποκλείεται να γυρίσει και νωρίτερα, προλαβαίνοντας είτε δυο, είτε τρία παιχνίδια της Φούλαμ.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ