ΕΛΛΑΔΑ

Ποδοσφαιριστής σκοτώθηκε από κεραυνό

Ποδοσφαιριστής σκοτώθηκε από κεραυνό

Ποδοσφαιριστής στην Εύβοια, ηλικίας 30 ετών, σκοτώθηκε από κεραυνό την ώρα της προπόνησης. Το Sport24.gr επικοινώνησε με το νοσοκομείο, επιβεβαιώνοντας το θλιβερό γεγονός.

Ένα σοκαριστικό γεγονός συνέβη στην Βορειοκεντρική Εύβοια. Ένας κεραυνός σήμερα το απόγευμα χτύπησε έναν 30χρονο ποδοσφαιριστή την ώρα της προπόνησης, με αποτέλεσμα αυτός να χάσει τη ζωή του.

Η είδηση γνωστοποιήθηκε από το σάιτ egnomi.gr και σύμφωνα με όσα αναφέρει, ο άτυχος παίχτης από το Μετόχι Κηρέως, έκανε προπόνηση μαζί με τους συμπαίκτες του, όταν ξαφνικά εκδηλώθηκε καταιγίδα. Αμέσως σταμάτησε η προπονηση κι όλοι πήγαιναν προς τ' αποδυτήρια, όταν ακούστηκε ένας ισχυρός κρότος.

Οι παίκτες έπεσαν κάτω κι όταν σηκώθηκαν για να συνεχίσουν τη διαδρομή προς τ' αποδυτήρια διαπίστωσαν ότι ο συμπαίκτης τους παρέμενε στο έδαφος ακίνητος.

Έτρεξαν κοντά του και προσπάθησαν να τον συνεφέρουν, αλλά δεν μπόρεσαν και τον μετέφεραν στο Κ.Υ. Μαντουδίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με το Κέντρο Υγείας και επιβεβαιώθηκε η θλιβερή είδηση του θανάτου του 30χρονου, ο οποίος πέθανε ακαριαία και μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσοκομείο, χωρίς να μπορούν οι γιατροί να κάνουν κάτι.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ