ΕΛΛΑΔΑ

"Όχι" και από την ΓΓΑ

"Όχι" και από την ΓΓΑ

Μετά την άρνηση του Παναθηναϊκού για να πάρει εισιτήρια στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με δελτίο Τύπου άναψε "κόκκινο". Δείτε το δελτίο Τύπου

Μετά την αρνητική στάση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να παραλάβει εισιτήρια από την ΑΕΚ για το ντέρμπι των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού άναψε "κόκκινο".

Μάλιστα με δελτίο Τύπου η ΓΓΑ κάνει γνωστό πως αποκλείεται να επιτραπεί η χορήγηση εισιτηρίων σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και ότι δεν τίθεται θέμα αλλαγής της πρακτικής που ακολουθείται σε αγώνες ντέρμπι.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΓΓΑ:

" Από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, διευκρινίζεται ότι, αποκλείεται να επιτραπεί η χορήγηση εισιτηρίων σε οπαδούς του Παναθηναϊκού , για τον αγώνα ΑΕΚ – ΠΑΟ της 24ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος, όπως αναγράφηκε σε ορισμένες εφημερίδες.

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής, επικοινώνησε με τους Προέδρους των ΠΑΕ, ΠΑΟ και ΑΕΚ κ. κ. Δημήτρη Γόντικα και Ανδρέα Δημητρέλο, κατέστησε σαφή τα παραπάνω και ζήτησε να τηρηθεί κατά τον αγώνα αυτό, η συνήθης πρακτική.

Οι κ.κ Γόντικας και Δημητρέλος, διαβεβαίωσαν τον ΓΓΑ, ότι δεν τίθεται θέμα αλλαγής της πρακτικής που ακολουθείται σε αγώνες ντέρμπι".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ