ΕΛΛΑΔΑ

Ο Νικοπολίδης στο πλευρό των προσφύγων

Ο Νικοπολίδης στο πλευρό των προσφύγων

Ο Αντώνης Νικοπολίδης έχει δημιουργήσει μία ομάδα προσφύγων η οποία αγωνίζεται σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στο πλευρό των προσφύγων βρίσκεται ο Αντώνης Νικοπολοίδης χρησιμοποιώντας το ποδόσφαιρο ως μέσο για να τους βοηθά να ξεφεύγουν από τα καθημερινά τους προβλήματα. Ο 46χρονος προπονητής έχει δημιουργήσει μία ομάδα την οποία ονομάζει "Ελπίδα" και αποτελείται αποκλειστικά από πρόσφυγες.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ανθρώπους οι οποίοι διαμένουν στην περιοχή του Σκαραμαγκά στον καταυλισμό που έχει διαμορφωθεί.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας προέρχονται από τη Συρία, την Υεμένη, το Ιράκ και το Αφγανιστάν και αγωνίζονται κάθε Κυριακή σε Ερασιτεχνικό πρωτάθλημα. Μάλιστα, ο Αντώνης Νικοπολίδης μίλησε στο Associated Press για τους λόγους που τον οδήγησαν στη συγκεκριμένη κίνηση.

Ο Νικοπολίδης στο πλευρό των προσφύγων

"Βοηθάμε τους ανθρώπους σε μία δύσκολη στιγμή της ζωής τους. Έχουν έρθει ως πρόσφυγες στη χώρα μας και προσπαθούμε να τους δώσουμε ορισμένες ώρες χαράς. Είναι χαρά μου το να βοηθάω. Το σημαντικότερο είναι ότι το απολαμβάνουν. Έχουμε δημιουργήσει μία παρέα, με δεσμούς φιλίας. Είμαστε μία οικογένεια" τόνισε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ: AP

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ