ΕΛΛΑΔΑ

Μαζί Μελισσανίδης - Σαββίδης

Μαζί Μελισσανίδης - Σαββίδης
Σαββίδης Μελισσανίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι ισχυροί άνδρες της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ έδωσαν το παρών σε εκδήλωση του Υπουργείου Αμυνας για την γενοκτονία Ποντίων και Αρμενίων που έγινε το πρωί στους Στύλους του Ολυμπίου Διός.

Κοινή εμφάνιση σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Υπουργείο Αμυνας για την γενοκτονία Ποντίων και Αρμενίων έκαναν ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Ιβάν Σαββίδης.

Οι δύο Πόντιοι επιχειρηματίες-ισχυροί άνδρες της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ βρέθηκαν το πρωί στους Στύλους του Ολυμπίου Διός όπου έγινε η εκδήλωση και προφανώς είχαν την δυνατότητα να συνομιλήσουν με το Υπουργό Εθνικής Αμυνας, Πάνο Καμμένο.

Γεμάτο "οπλοστάσιο" για Ιβιτς

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε ο Βλάνταν Ιβιτς στην προπόνηση του Σαββάτου. Πέραν των τραυματιών, Ζάιρο και Κωνσταντινίδη, οι υπόλοιποι παίκτες ήταν στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού και δούλεψαν εν όψει του αγώνα με τον Πανιώνιο. Το μόνο... άσχημο ήταν πως η προπόνηση έγινε υπό βροχή λόγω της κακοκαιρίας που υπάρχει στη Θεσσαλονίκη όλη την μέρα. Να σημειωθεί πως δόθηκε βάρος από τον Ιβιτς στα τελειώματα μετά από σέντρες. Η προπόνηση της Κυριακής θα γίνει στις 14:00 στο γήπεδο της Τούμπας ενώ στην συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ