GREXIT

Οι διάλογοι με τον Κουτσοκούμνη στο Δ.Σ. της ΕΠΟ

Οι διάλογοι με τον Κουτσοκούμνη στο Δ.Σ. της ΕΠΟ

Διαβάστε μέρος όσων ειπώθηκαν στο Δ.Σ. της ΕΠΟ ανάμεσα στον Κωστάκη Κουτσοκούμνη και μέλη του Δ.Σ. Αιχμές του Κύπριου εκπροσώπου της FIFA για την στάση του Σταύρου Κοντονή.

Το Sport24.gr μεταφέρει τι συζητήθηκε στο Δ.Σ. της ΕΠΟ ανάμεσα στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας και τον εκπρόσωπο της FIFA, Κωστάκη Κουτσοκούμνη, ο οποίος άφησε αιχμές για την στάση του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή.

Ο Κύπριος παράγοντας θεωρεί ότι παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του για τους ξένους διαιτητές στην συνάντηση που είχε στις 30 Μαρτίου με τον κ. Κοντονή, ενώ είπε ακόμα πως η ελληνική Κυβέρνηση δεν έστειλε ποτέ τον νόμο μεταφρασμένο στις Συνομοσπονδίες, όπως είχε συμφωνηθεί.

Ο κ. Κουτσοκούμνης είχε διάλογο με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Λέσβου, Σταύρο Ψαρόπουλο, τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αθήνας, Παναγιώτη Δημητρίου και τον Αλέξη Δέδε της ΑΕΚ, ο οποίος επίσης είναι μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ.

Παράλληλα, από την ΕΠΟ τονίζουν πως ουδέποτε ο πρόεδρος της Π.Ο. της Κύπρου είπε ότι είναι έκθετη η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σε όλη την Ευρώπη, όπως έχει διαρρεύσει.

Ακολουθούν οι διάλογοι:

Ψαρόπουλος: "Η FIFA και η UEFA δεν είχαν εγκρίνει τον Νόμο;"

Κουτσοκούμνης: "Θα έλεγα ότι χαθήκαμε στη μετάφραση. Η Ελληνική Κυβέρνηση δεν έστειλε ποτέ τον νόμο μεταφρασμένο στις Συνομοσπονδίες όπως είχε συμφωνηθεί. Η φράση «με σύμφωνη γνώμη της ΕΠΟ» στο νόμο είχε αποτυπωθεί «αφού διατυπώσει γνώμη» η ΕΠΟ".

Δημητρίου: "Συμφωνεί η FIFA σε ορισμό ξένων διαιτητών;"

Κουτσοκούμνης: "Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου. Εγώ είπα ότι υπάρχουν λύσεις για να ολοκληρωθεί το κύπελλο: κεκλεισμένων των θυρών, ουδέτερη έδρα. Σε αυτό το σημείο, επειδή ο Υπουργός αναφέρθηκε στο ζήτημα του διαιτητή, προς έκπληξη των συνεργατών μου, είπα ότι μπορεί να συμφωνήσουμε ακόμη και σε ξένο διαιτητή στον τελικό".

Δέδες: "Ποιες υποχωρήσεις μπορούμε να κάνουμε για να αποφευχθεί η αποβολή;"

Κουστοκούμνης: "Και στην επιστολή μας βάλαμε 2 άξονες σε αυτά που μπορεί να αλλάξει ο υπουργός: Κύπελλο και νομοθετικό πλαίσιο από το 1999. Βάλαμε και έναν άξονα αυτόν που μπορεί να εξετάσει το ποδόσφαιρο, δηλαδή στο κανονιστικό πλαίσιο. Για παράδειγμά δεν βλέπω ανάμεσά σας καμία γυναίκα, όπως προβλέπουν οι διεθνείς κανονισμοί".

Photo Credits: Action Images

SHARE:

BEST OF NETWORK

Ομολόγησε ο 15χρονος δράστης της δολοφονίας του 6χρονου

Ο επίσης κωφάλαλος και επίσης Ρομά δράστης υπέδειξε το εγκαταλελειμμένο σπίτι στους αστυνομικούς. Στο παρελθόν είχε συλληφθεί για απόπειρα βιασμού (Pics)

Η επόμενη πιο άθλια ποδοσφαιρική ταινία έχει trailer

Το Dangerous Game είναι απλά φάουλ.

Ο γιος του τρομοκράτη που έκανε την πρώτη επίθεση στους Δίδυμους Πύργους

Πώς είναι να μεγαλώνεις ως γιος του τρομοκράτη που σχεδίασε την πρώτη επίθεση στους Δίδυμους Πύργους. Υπάρχει διέξοδος από τη βαριά σκιά του πατέρα σου; Είναι η βία η απάντηση στα προβλήματα του σύγχρονου κόσμου; Ο Ζακ Eμπραχίμ μιλά για τη ζωή του, το ISIS, τον Τραμπ, τον γιο της Πόλα Ρούπα αλλά και για το όραμα του για έναν κόσμο χωρίς ρατσιστικό μίσος (Pics)

Oι πιο τσουρουφλιστά σέξι φιναλίστ του The Voice

Γιατί καλή η φωνή, αλλά δεν είναι κακό να πούμε και 1-2 καλά λόγια για το κορμί.

Χάρτης: Πώς θα γίνει η Ευρώπη αν επικρατήσει ο εθνικισμός

Το μέλλον των κρατών της Ευρώπης, όπως τα γνωρίζουμε σήμερα, επιχειρεί να καταγράψει ο ένας χάρτης, που καταγράφει όλες τις περιοχές που επιθυμούν ανεξαρτησία. Πως θα επηρεαστεί η Ελλάδα; (Pics)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24