GREXIT

Η αντιδικία Κοντονή - Γιακουμάτου

Η αντιδικία Κοντονή - Γιακουμάτου

Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος ζήτησε από τον Σταύρο Κοντονή να αποσύρει τη λέξη "εσωτερικές" από το "εσωτερικές υποθέσεις" και το Κόμμα του θα ψηφίσει το άρθρο 15 του αθλητικού νομοσχεδίου. Η μεταξύ τους στιχομυθία.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γεράσιμος Γιακουμάτος, είπε πως ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, έχει πεισμώσει και αυτό οδηγεί σε καταστροφή το ελληνικό ποδόσφαιρο, αν υπάρξει απομόνωση των ομάδων μας από τις διεθνείς διοργανώσεις.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων του είπε πως "έχετε πεισμώσει. Τα μάτια της Ελλάδας να μη βγουν. Συζητήσατε με τη FIFA και την UEFA, είπατε ότι συμφωνήσατε, και βάλατε μια προσθήκη για τις εσωτερικές υποθέσεις. Προσπαθείτε να καταργήσετε το αυτοδιοίκητο. Σας λέω κάτι κύριε Υπουργέ, προσπαθείτε να καταλύσετε το αυτοδιοίκητο με Δούρειο Ίππο το Υπουργείο σας.

Είδα χθες το Μπαρτσελόνα-Μπάγερν, 112.000 κόσμο. Ούτε τσιγάρο δεν άναψαν. Μόνο στην υποψία ότι μπορούν να μας πετάξουν έξω από την Ευρώπη, ξέρετε τι θα συμβεί; Ζιμπάμπουε.Είμαστε δίπλα, να βοηθήσουμε. Πονάει το κεφάλι, δεν το κόβεις.Grexit στο ποδόσφαιρο δεν σηκώνει η Ελλάδα''.

Μετά είχε μια αντιδικία με τον Σταύρο Κοντονή, του είπε να βγάλει το εσωτερικές και μόνο τότε το Κόμμα του θα το ψηφίσει, με τον υφυπουργό να του λέει ότι θα το σκεφτεί. Ο κ. Γιακουμάτος απάντησε πως "ο υφυπουργός παραπλανεί το Σώμα. Πότε θα φέρετε τη νομοτεχνική; Σε μια ώρα ψηφίζουμε. Θ' αποφασίσω όταν τη φέρετε".

Η τοποθέτηση του κ. Κοντονή ήταν η εξής: "Μας λένε πάρτε νομοθετικά μέτρα για το εκλογικό σύστημα στην ΕΠΟ. Μας προτρέπουν να πάρουμε μέτρα για τη διαιτησία. Και αυτό είναι ενταγμένο στον πυρήνα της διαιτησίας. Οι ίδιοι μας λένε ότι υπάρχει κίνδυνος εξόδου των ομάδων μας. Καλό είναι να λέμε διάφορα που φτάνουν στα όρια του λαϊκισμού, αλλά να δούμε ποιες είναι οι πρωτοβουλίες συνδιαλλαγής και συνεννόησης. Βρισκόμαστε σε μια πλήρη αντίφαση. Το λέω προς όλους, τα ζητήματα του ελληνικού αθλητισμού χρειάζονται τη συστράτευση όλων''.

TAGS GREXIT
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ