GREXIT

Grexit: Τι γράφουν τα ξένα ΜΜΕ

Grexit: Τι γράφουν τα ξένα ΜΜΕ
INTIME SPORTS

Για προσπάθεια του Τζάνι Ινφαντίνο να βρεθεί μία λύση μαζί με τους φορείς της ελληνικής αθλητικής ηγεσίας και των κομμάτων και να αποφευχθεί το Grexit κάνουν λόγο τα διεθνή ΜΜΕ.

Διαβάστε πώς καταγράφουν το ταξίδι του Τζάνι Ινφαντίνο στην Ελλάδα τα ΜΜΕ του εξωτερικού:

Calcioinfanza.it: H UEFA στέλνει τον Ινφαντίνο στην Αθήνα για να ξεμπλοκάρει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Ο Τζάνι Ινφαντίνο είναι στην Ελλάδα για να συναντήσει νομοθέτες και αξιωματούχους του αθλητισμού: ο στόχος είναι να προσπαθήσει τουλάχιστον να τερματίσει τον αποκλεισμό του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Ινφαντίνο συναντιέται στην Αθήνα με μέλη της ελληνικής κυβέρνησης που συζητούν ένα αθλητικό νομοσχέδιο κατά της βίας που όμως, σύμφωνα τον κυβερνητικό οργανισμό του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, επεμβαίνει στην ανεξαρτησίας της ομοσπονδίας που διοικεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος διεκόπη τρεις αγωνιστικές τη φετινή σεζόν εξαιτίας προβλημάτων βίας από πλευράς οπαδών και της επίθεσης σε έναν διαιτητή που σφυρίζει στην πρώτη κατηγορία. Επιπλέον έχουν ξεκινήσει έρευνες για κύκλωμα διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το σχέδιο νόμου είναι να ψηφιστεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Washingtontimes.com: O γενικός γραμματέας της UEFA Τζάνι Ινφαντίνο είναι στην Ελλάδα για να συναντηθεί με νομικούς και αξιωματούχους του αθλητισμού για να προσπαθήσουν να βάλουν τέλος σε μία διαμάχη που απειλεί να βάλει το ποδόσφαιρο της χώρας σε διεθνή απομόνωση. Ο Ινφαντίνο συναντήθηκε την Τετάρτη στην Αθήνα με μέλη της κοινοβουλευτικής επιτροπής που εξετάζουν ένα σχέδιο νόμου κατά της βίας το οποίο η UEFA θεωρεί πως επεμβαίνει στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου.

TAGS GREXIT
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ