ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ώρα να ξεκινήσει η αντεπίθεση

Ώρα να ξεκινήσει η αντεπίθεση
INTIME SPORTS

Η Εθνική ομάδα υποδέχεται τα Νησιά Φερόε (21:45) και θέλει μόνο τη νίκη, αλλιώς... πετάει μακριά το όνειρο πρόκρισης στα τελικά του EURO 2016. Τα πλάνα των δυο προπονητών.

Είναι από εκείνα τα παιχνίδια, που αν νικήσεις, θα έχεις κάνει απλά το αυτονόητο και κανείς δεν θα σου έχει πει "μπράβο", αλλά σε περίπτωση γκέλας ή (νέας) κακής εμφάνισης οι "κραδασμοί" θα είναι μεγάλοι.

Μόνο κάτι τέτοιο δεν έχει ανάγκη αυτή την στιγμή η Εθνική μας ομάδα, που ψάχνει να βρει τα πατήματά της και την ηρεμία της μετά τον μόλις ένα βαθμό σε τρεις αγώνες στα προκριματικά του EURO 2016.

Ο αποψινός αγώνας με τα Νησιά Φερόε στο γήπεδο Καραϊσκάκη (21:45), που σφυρίζει ο Νίκολα Ριτσόλι από την Ιταλία, είναι ο θεωρητικά ευκολότερος, διότι ο βαθμός δυσκολίας του αντιπάλου του είναι μικρός και οι βλέψεις της ομάδας του Λαρς Όλσεν ελάχιστες.

Η ομάδα του Κλάουντιο Ρανιέρι θέλει μόνο το τρίποντο, αλλιώς... πέταξε το όνειρο της πρόκρισης στα τελικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Θέλει παράλληλα και μια καλή εμφάνιση για να "γλυκάνει" και τον κόσμο, που τον έχει πικράνει αρκετά στα πρώτα παιχνίδια.

Η "γαλανόλευκη" δεν θέλει καν να σκέφτεται το ενδεχόμενο απώλειας βαθμών, μετράει ήδη δυο εντός έδρας ήττες με Ρουμανία και Βόρεια Ιρλανδία και μια ισοπαλία στο Ελσίνκι, οι αντίπαλοί της έχουν ξεφύγει επικίνδυνα και από απόψε πρέπει να ξεκινήσει την αντεπίθεσή της.

Τα πλάνα του Ρανιέρι

Αναφορικά με τα πλάνα του Ιταλού κόουτς, έχει πάρει τις αποφάσεις του για το αρχικό σχήμα στη μάχη του Φαλήρου. Ο Καρνέζης θα είναι στο τέρμα, δεξιά στην άμυνα ο Τοροσίδης, αριστερά ο Καράμπελας και ανάμεσά τους οι Μόρας-Μανωλάς.

Αμυντικός μέσος θα είναι ο Γιάννης Μανιάτης και μπροστά ως εσωτερικοί μέσοι οι Σάμαρης και Κονέ, οι Καρέλης και Χριστοδουλόπουλος στις πτέρυγες και μπροστά ο Γκέκας. Διεκδικεί και ο Μαυρίας μια θέση, αλλά δεν είναι φαβορί.

Την αποστολή της Εθνικής συμπληρώνουν οι Γλύκος, Καπίνο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μπακάκης, Βύντρα, Τασουλής, Τζιόλης, Κολοβός, Ντίνας, Μαυρίας, Μάνταλος, Αθανασιάδης.

Έτσι θα παίξουν τα Νησιά Φερόε

Στον αντίποδα, ο Δανός προπονητής των Νησιών Φερόε, που μετρούν τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς, αναμένεται να ξεκινήσει με τους Νίλσεν, Νάες, Γκρέγκενσεν, Νάτενσταντ, Ντάβιντσεν, Σόρενσεν, Μπιενιάμινσεν, Χολστ, Όλσεν, Χάνσον και Χάνσεν.

Στον πάγκο θα είναι οι Τόμσεν, Γκέστον, Γιάγκομπσεν, Φέρο, Τζαστίνουσεν, Μπαρταλστόβου, Βαντχάμαρ, Γιάγκμπονσεν, Έντμουνσον και Όλσεν.

Ανακοίνωση για τους φιλάθλους

Ενόψει του αγώνα της Εθνικής Ομάδας Ανδρών με την αντίστοιχη των Νήσων Φερόε για τα προκριματικά του EURO 2016 (14/11/2014, ώρα 21:45, «Γ. Καραϊσκάκης»), η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνει τα εξής:

- Οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα πρέπει να κατευθύνονται στη θύρα που αναγράφει το εισιτήριο και μόνο. Περίπτωση να εισέλθει κάποιος στο γήπεδο από διαφορετική θύρα από αυτή που αναγράφεται στο εισιτήριο δεν υπάρχει.

Αμέσως μετά την είσοδο στο γήπεδο, ο κάτοχος του εισιτηρίου θα πρέπει να κατευθύνεται και να καταλαμβάνει τη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο και μόνο.

- Οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο και να έχουν συμπληρώσει στην ειδική θέση του εισιτηρίου τα στοιχεία που ζητούνται. Χωρίς την ταυτοποίηση των αναγραφόμενων στο εισιτήριο στοιχείων με την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο, κανείς δεν θα εισέλθει στο γήπεδο.

- Για τον συγκεκριμένο αγώνα δεν θα ισχύσει καμία ταυτότητα Ελεύθερης Εισόδου απ’ όπου κι αν έχει εκδοθεί. Δικαίωμα εισόδου έχουν μόνο οι κάτοχοι των εισιτηρίων και των διαπιστεύσεων που έχουν εκδοθεί από την Ε.Π.Ο.

- Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19:45.

- Οι έλεγχοι από την Αστυνομία για την είσοδο των θεατών στο στάδιο θα είναι εξαιρετικά αυστηροί. Απαγορεύεται οι κάτοχοι των εισιτηρίων να έχουν μαζί τους κέρματα, αναπτήρες και μεταλλικά αντικείμενα. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε πανό/σημαίες με ρατσιστικό, ξενοφοβικό ή υβριστικό περιεχόμενο/σύμβολο.

- Τα άτομα με ειδικές ανάγκες θα εισέλθουν από την Πύλη Α1.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ