ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Βέλγιο (U-19) - Ελλάδα (U-19) 4-2

Βέλγιο (U-19) - Ελλάδα (U-19) 4-2
INTIME SPORTS

Την ήττα με 4-2 γνώρισε η Ελλάδα από το Βέλγιο στον δεύτερο αγώνα της επί πορτογαλικού εδάφους για την elite round και εξανεμίστηκαν οι ελπίδες της για πρόκριση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Δεύτερη ήττα σε ισάριθμους αγώνες υπέστη η Ελλάδα επί πορτογαλικού εδάφους για την elite round, αφού μετά το 3-0 από την "οικοδέσποινα" στην πρεμιέρα, έχασε και από το Βέλγιο, αυτή την φορά με 4-2, με τις ελπίδες πρόκρισης στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος να εξανεμίζονται.

Το ματς δεν ξεκίνησε καλά για την ελληνική ομάδα, που είδε το Βέλγιο να μπαίνει πιο δυνατά και να πιέζει από τα πρώτα λεπτά, ψάχνοντας το γκολ που θα το έβαζε μπροστά στο σκορ.

Ο Στρέζος έκανε τρεις πολύ καλές επεμβάσεις στο ξεκίνημα, αλλά δεν τα κατάφερε και στην προσπάθεια του Μουσοντά στο 27', ο οποίος έκανε το 1-0, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Μάλιστα, ο ίδιος παίκτης ήταν αυτός που διπλασίασε τα τέρματα για το Βέλγιο στο 55', για να ακολουθήσει μια εκπληκτική απάντηση από την ομάδα του Θοδωρή Παχατουρίδη.

Με αντεπίθεση διαρκείας, η Ελλάδα ήρθε κοντά στην ανατροπή του ματς, με τους Κρητικό και Δεληγιαννίδη να σκοράρουν στο 59' και στο 61', αλλά μέχρι εκεί.

Δυο λεπτά μετά ο Σκριβέρ έκανε το 3-2 για το Βέλγιο, ενώ τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα στο 71', όταν ο Βούρος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από τον ίδιο παίκτη στο 89', με τη σεμνή τελετή να λαμβάνει τέλος...

Ελλάδα: Στρέζος, Μυρθιανός, Σωτηράκος, Βούρος, Παντελάκης, Δεληγιαννίδης, Φούντας, Τζανουλίνος (46΄ Κρητικός), Ρούσσος (79΄ Μήλιος), Δώνης, Βέργος (74΄ Πολίμος).

Βέλγιο: Πιράρντ, Καστανιέ, Ντεναγιέρ, Γιασάρ, Ελ Μεσαουντί, Μαρκέ, Γκέρκενς, Μουσοντά (79’ Χέντρικ), Ντεντονκέρ, Γκιγιόμ (58’ Σκρίβερς), Ντίερκ (90΄ Γκάλβεζ Λόπεζ).

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ