ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τσάνας: "Θα δουλέψει θετικά ο χρόνος για την ομάδα"

Τσάνας: "Θα δουλέψει θετικά ο χρόνος για την ομάδα"
INTIME SPORTS

Ο υπηρεσιακός ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Τσάνας, είπε στη NOVA πως θα δουλέψει θετικά ο χρόνος για την ομάδα και αναφέρθηκε και στα θετικά στοιχεία που κρατάει.

Ο Κώστας Τσάνας, βρέθηκε στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας στον φιλικό αγώνα με την Σερβία και έκανε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA μετά το φινάλε της αναμέτρησης. Ο ίδιος τόνισε πως θα δουλέψει θετικά ο χρόνος για την ομάδα και αναφέρθηκε και στα θετικά στοιχεία που κρατάει.

"Το μόνο σίγουρο είναι πως θα δουλέψει θετικά ο χρόνος για την ομάδα και η συμπαράσταση που δείχνει ο κόσμος στα παιδιά. Τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους. Έχουμε κάνει κακό ξεκίνημα, αλλά είναι ποδοσφαιριστές με ποιότητα που δεν αφήνει χρόνο για πισωγυρίσματα. Πιστεύω πως πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά για να πετύχουμε", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Είναι πράγματα που κάποιες φορές δεν βγαίνουν στο ποδόσφαιρο. Θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές να διαισθανθούν την κατάσταση που είναι η ομάδα. Είναι θέμα χρόνου να γυρίσει η ηρεμία. Όταν αρχίζεις έναν θεσμό και δεν πάνε τα πράγματα όπως τα υπολογίζεις, πρέπει να βρεις χρόνο να δουλέψεις πάνω σε αυτό. Οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές είναι αυτοί που γνωρίζουν τι πρέπει να γίνει".

Τέλος, για το αν είδε θετικά στοιχεία, σχολίασε: "Όταν ένα παιχνίδι κρίνεται από μια στημένη φάση κι ένα γκολ σε νεκρό χρόνο, δεν μπορείς να πεις πολλά. Υπάρχουν θετικά στοιχεία στην ομάδα. Αυτό που προέχει είναι η ηρεμία και να δουλέψουμε πάνω σε αυτά που πρέπει να βελτιωθούν για να δούμε τι θα γίνει".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ