ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τσάνας: "Σημαντική η πρεμιέρα με την Τουρκία"

Τσάνας: "Σημαντική η πρεμιέρα με την Τουρκία"
INTIME SPORTS

Η αποστολή της Εθνικής Νέων βρίσκεται στην Δανία για την elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012. Πρεμιέρα την Τετάρτη (23/5) με την Τουρκία. Τι δήλωσε ο Κώστας Τσάνας

Στην Δανία βρίσκεται η αποστολή της Εθνικής Νέων ενόψει της συμμετοχής της στην elite round (5ος όμιλος) του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012.

Ο πρώτος αγώνας της Εθνικής Νέων για τον 5ο όμιλο είναι κόντρα στην Τουρκία και θα διεξαχθεί την Τετάρτη 23/5/2012 στις 13.30 (Ελλάδας).

Ενόψει της πρεμιέρας του τουρνουά, ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Κώστας Τσάνας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ: " Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο τουρνουά, καθώς όλες οι ομάδες θέλουν να τερματίσουν στην κορυφή της βαθμολογίας και να πάρουν το εισιτήριο που οδηγεί στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Προσωπικά, έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και γνωρίζω πολύ καλά τι είναι ικανοί να καταφέρουν. Διαθέτουν ποιότητα και αυτό έχει αποδειχτεί πολλές φορές. Φυσικά, γνωρίζουμε τη δυναμική των άλλων ομάδων και ειδικά της Τουρκίας που είναι και ο πρώτος μας αντίπαλος.

Η πρεμιέρα στον όμιλο αποτελεί ίσως τον πιο σημαντικό αγώνα στο τουρνουά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως υποτιμάμε τις υπόλοιπες αντίπαλες ομάδες. Εμείς θα παρουσιαστούμε σοβαροί σε όλα τα ματς και θα κάνουμε ό,τι περνά απ’ το χέρι μας για να βρεθούμε το καλοκαίρι στην Εσθονία".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ