ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στους αναπληρωματικούς ο Κατσουράνης

NATAL, BRAZIL - JUNE 19:  Konstantinos Katsouranis of Greece walks off the pitch after receiving a red card during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group C match between Japan and Greece at Estadio das Dunas on June 19, 2014 in Natal, Brazil.  (Photo by Alex Livesey - FIFA/FIFA via Getty Images)
Ο Κώστας Κατσουράνης παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια FIFA VIA GETTY IMAGES

Την ενδεκάδα που έμεινε στο γήπεδο μετά την αλλαγή του Κονέ φαίνεται να εμπιστεύεται ο Φερνάντο Σάντος ενόψει Κόστα Ρίκα, έχοντας στην προπόνηση με τους αναπληρωματικούς τον Κώστα Κατσουράνη.

Ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει λέει το κλισέ, αλλά φαίνεται ότι ισχύει για τον Φερνάντο Σάντος ενόψει Κόστα Ρίκα. Ο Πορτογάλος τεχνικός στην τελευταία προπόνηση στο Αρακαζού, δοκίμασε με τους βασικούς την ομάδα που έμεινε στο γήπεδο στον αγώνα με την Ακτή μετά τον τραυματισμό του Παναγιώτη Κονέ.

Μοναδική απουσία ο Ορέστης Καρνέζης που ακολούθησε ατομικό, αλλά όπως όλα δείχνουν θα ξεπεράσει τον τραυματισμό του και θα δώσει το παρών την Κυριακή. Θυμίζουμε τους υπόλοιπους: Τόρο, Σωκράτης, Μανωλάς και Χολέβας στην άμυνα, Καραγκούνης, Μανιάτης, Σάμαρης στα χαφ και Σάλπι, Λάζαρος, Σαμαράς στην επίθεση.

Ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής με την Ακτή Ελεφαντοστού, αγωνίστηκε με τους αναπληρωματικούς στην προπόνηση της Παρασκευής.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ