ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σκίμπε: "Τυχεροί που δεν δεχθήκαμε νωρίτερα γκολ"

Σκίμπε: "Τυχεροί που δεν δεχθήκαμε νωρίτερα γκολ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μίχαελ Σκίμπε, υποστήριξε ότι η Εθνική Ελλάδας ήταν τυχερή που δεν δέχθηκε νωρίτερα το γκολ από την αντίστοιχη της Αυστραλίας, αποδίδοντας στον καιρό τον κακό αγωνιστικό χώρο.

Η Εθνικής Ελλάδας γνώρισε την ήττα από την αντίστοιχη της Αυστραλίας με το γκολ του Λέκι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, με τον Μίχαελ Σκίμπε να παραδέχεται ότι η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου θα μπορούσε να πετύχει νωρίτερα γκολ, το οποίο ήρθε μετά από πίεση.

"Θέλω να συγχαρώ την Αυστραλία για τη νίκη στο τελευταίο λεπτό. Δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και μερικές φορές ήμασταν τυχεροί που δεν δεχθήκαμε γκολ νωρίτερα. Από την άλλη είμαστε στεναχωρημένοι για το γκολ στο τελευταίο λεπτό.

Η Αυστραλία πίεσε πολύ με το παιχνίδι της και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που η ομάδα μου φάνηκε κουρασμένη. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και μέχρι το 80’ ήταν ένα ισορροπημένο ματς. Στα τελευταία 10 λεπτά υπήρχε αρκετή πίεση και τελικά δεχθήκαμε το γκολ.

Ο αγωνιστικός χώρος και ο καιρός δεν μας βοήθησαν, από την άλλη γνωρίζαμε ότι θα υπήρχαν πολλές μάχες. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στο ματς που θα γίνει στη Μελβούρνη", υποστήριξε ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, Μίχαελ Σκίμπε.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ