ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σάντος: "Θα είμαστε έτοιμοι"

Σάντος: "Θα είμαστε έτοιμοι"
INTIME SPORTS

Ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Φερνάντο Σάντος τόνισε πως θα φανεί στην πράξη αν είναι καλή η κλήρωση για την Εθνική, επισημαίνοντας πως οι παίκτες θα είναι έτοιμοι για την πρεμιέρα

Ο όμιλος της Εθνικής μας ομάδας είναι ανοικτός σύμφωνα με τον Φερνάντο Σάντος και θα φανεί στην πράξη αν είναι εύκολος ή δύσκολος.

Παράλληλα, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός επεσήμανε πως οι παίκτες θα είναι είναι έτοιμοι για την πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κόντρα στην Πολωνία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φερνάντο Σάντος μιλώντας στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6":

" Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να προετοιμαστούμε κατάλληλα για αυτή τη διοργάνωση και μετά να κοιτάξουμε ποιος είναι ο αντίπαλός μας. Είναι ένας ανοικτός όμιλος και όλες οι ομάδες έχουν τις ίδιες ελπίδες να προκριθούν.

Όλοι έχουμε από 25% πιθανότητες. Το αν θα είμαστε τυχεροί ή όχι, θα το δούμε στην πράξη γιατί το κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις, πάντως έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα".

Για το φιλικό με την Τσεχία: " Θα ματαιωθεί από την στιγμή που είναι αντίπαλός μας στα τελικά της διοργάνωσης. Θα μιλήσουμε με τον Φύσσα και θα βρούμε άλλη ομάδα για να διοργανώσουμε φιλικό παιχνίδι".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ