EURO

"Ο όμιλος φαίνεται βατός"

"Ο όμιλος φαίνεται βατός"
INTIME SPORTS

Διαβάστε τι ανέφεραν οι Σμούντα (Πολωνία), Άντβοκαατ (Ρωσία) και Μπίλεκ (Τσεχία) για την κλήρωση του Α' ομίλου που βρίσκεται η Εθνική μας. Όλοι τονίζουν πως ο όμιλος είναι βατός

Ο Α' όμιλος του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος είναι βατός, σύμφωνα με τους προπονητές της Πολωνίας, της Ρωσίας και της Τσεχίας.

Οι τρεις άνδρες, μετά την κλήρωση του ομίλου που βρίσκεται και η Εθνική μας, τόνισαν παράλληλα, πως δεν υπάρχουν φαβορί στον όμιλο και όλα είναι ανοιχτά.

Αναλυτικά όσα είπαν οι αντίπαλοι προπονητές της Εθνικής μας:

Ο τεχνικός της Εθνικής Πολωνίας, Φράντσισζεκ Σμούντα είπε: " Φαινομενικά πρόκειται για ένα εύκολο γκρουπ. Όμως, η δυσκολία που εντοπίζεται είναι πως όλες οι συμμετέχουσες ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες να προκριθούν, ενώ στους άλλους ομίλους υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί".

Ο Ντικ Άντβοκαατ της Εθνικής Ρωσίας ανέφερε: " Η πρώτη εντύπωση είναι πως ο όμιλος που προέκυψε είναι ισορροπημένος. Θεωρώ πως και οι τέσσερις ομάδες βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο και πως δεν υπάρχουν φαβορί για την πρόκριση".

Τέλος, ο προπονητής της Τσεχίας, Μίχαλ Μπίλεκ δήλωσε: " Είμαστε ευτυχείς που βρισκόμαστε στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Έχουμε μπροστά μας αρκετό χρόνο προετοιμασίας, τον οποίο θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο όμιλος φαίνεται βατός, αλλά φυσικά όλα θα κριθούν από τη θέληση και την αποφασιστικότητα των αντιπάλων".

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ