ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Προπόνηση χωρίς Μανωλά

Προπόνηση χωρίς Μανωλά
INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Εθνική στον Άγιο Κοσμά, στην οποία δεν συμμετείχε ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος έχασε τον παππού του.

Την προτελευταία της προπόνηση επί ελληνικού εδάφους πραγματοποίησε η Εθνική μας ομάδα, η οποία το μεσημέρι της Πέμπτης (9/10, 15:15) ταξιδεύει για το Ελσίνκι, όπου το Σάββατο αντιμετωπίζει την Φινλανδία.

Στο πρόγραμμα, αν και ήταν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, δεν συμμετείχε για προσωπικό του λόγο ο Κώστας Μανωλάς και αυτός ήταν ότι έχασε τα ξημερώματα τον παππού του.

Όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, δεν ήταν σε θέση να προπονηθεί, γι' αυτό και ο Κλάουντιο Ρανιέρι του επέτρεψε να μείνει εκτός, σεβόμενος την δύσκολη στιγμή του στόπερ της Ρόμα.

Οι διεθνείς θα προπονηθούν και το πρωί της Πέμπτης στις 10:00 και μετέπειτα θα βρεθούν στο "Ελ. Βενιζέλος" για το ταξίδι στην φινλανδική πρωτεύουσα.

Κλειστά χαρτιά από Ρανιέρι

Αναφορικά με την προπόνηση, ο Ιταλός προπονητής κρατάει ακόμα κλειστά τα χαρτιά του και δεν θέλει ακόμα να γνωστοποιήσει τις σκέψεις του για τον σαββατιάτικο αγώνα.

Η προπόνηση κράτησε κάτι λιγότερο από 1,5 ώρα, δίτερμα δεν έγινε, αλλά περισσότερο ασκήσεις κατοχής μπάλας και μετέπειτα οι παίκτες χωρίστηκαν σε τέσσερις ομάδες των πέντε και αγωνίστηκαν μεταξύ τους. Την ίδια ώρα, οι τερματοφύλακες ακολουθούσαν δικές τους ασκήσεις.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ