ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μόρας: "Ότι και να πω λίγο(ς) είναι"

Μόρας: "Ότι και να πω λίγο(ς) είναι"

Μία φράση με νόημα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Βαγγέλης Μόρας εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την δυσαρέσκεια του για τον γεγονός πως δεν κλήθηκε στην εθνική ομάδα για το φιλικό με τη Νότια Κορέα από τον Φερνάντο Σάντος.

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός από τους λίγους Έλληνες που αγωνίζονται σταθερά στις ομάδες τους στο εξωτερικό. Αν και ξεχωρίζει με τη φανέλα της ιταλικής ομάδας, εντούτοις δεν φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα του Φερνάντο Σάντος.

Ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός δεν συμπεριέλαβε τον Μόρα στην 20μελή αποστολή για το φιλικό ματς με τη Νότια Κορέα κάτι που απογοήτευσε τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ.

"Ότι και να πω λίγο(ς) είναι", έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο έμπειρος άσος λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της αποστολής όντας πικραμένος.

Ο Φερνάντος Σάντος πάντως στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Μόρα. "Έχουμε πολλούς, όπως τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Είναι ο Σιόβας, ο Αβραάμ, ο Μόρας, ο Μαλεζάς και άλλοι. Μιλάμε όμως για ένα φιλικό" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πριν από λίγες μέρες ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ της Βερόνα, Ραφαέλ εξέφρασε την επιθυμία να δει τον Μόρα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

"Ελπίζω πως κάποιοι από τους συμπαίκτες μου, θα έχουν την ευκαιρία να πάνε στο Μουντιάλ. Εκτός από τον Λούκα Τόνι, εγώ υποστηρίζω και τον Βαγγέλη Μόρα, που πιστεύω πως μπορεί να πάει στην Βραζιλία με την εθνική ομάδα της Ελλάδας", ήταν η δήλωση του.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ