ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ραφαέλ: "Στηρίζουμε τον Μόρα"

TURIN, ITALY - SEPTEMBER 22:  Fernando Lorente (R) of Juventus competes with Evangelos Moras of Verona FC during the Serie A match between Juventus and Hellas Verona FC at Juventus Arena on September 22, 2013 in Turin, Italy.  (Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)
TURIN, ITALY - SEPTEMBER 22: Fernando Lorente (R) of Juventus competes with Evangelos Moras of Verona FC during the Serie A match between Juventus and Hellas Verona FC at Juventus Arena on September 22, 2013 in Turin, Italy. (Photo by Valerio Pennicino/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας της Ελλάς Βερόνα δήλωσε πως θα ήθελε να δει τον Βαγγέλη Μόρα να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για το Μουντιάλ.

Ένας από τους Έλληνες του εξωτερικού που αγωνίζεται σταθερά στην ομάδα του είναι ο Βαγγέλης Μόρας. Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός είναι σημαντικό γρανάζι στη μηχανή της Ελλάς Βερόνα, η οποία αποτελεί την έκπληξη της φετινής Serie A.

Οι πολύ καλές φετινές εμφανίσεις του Μόρα είναι εκείνες που θα μπορούσαν να αποτελέσουν το εισιτήριο επιστροφής του στην Εθνική μας, κάτι που τόνισε και ο Ραφαέλ.

Συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας και αρχηγός της Βερόνα αναφέρθηκε σε κάποιους συμπαίκτες του και μεταξύ άλλων είπε: "Ελπίζω πως κάποιοι από τους συμπαίκτες μου, θα έχουν την ευκαιρία να πάνε στο Μουντιάλ. Εκτός από τον Λούκα Τόνι, εγώ υποστηρίζω και τον Βαγγέλη Μόρα, που πιστεύω πως μπορεί να πάει στην Βραζιλία με την εθνική ομάδα της Ελλάδας".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ