ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Με γεμάτο το οπλοστάσιο

Με γεμάτο το οπλοστάσιο
INTIME SPORTS

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας, Φερνάντο Σάντος καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι του Σαββάτου με την Μάλτα έχοντας γεμάτο το "οπλοστάσιο" του και αναμένεται στις επόμενες προπονήσεις να δείξει τα σχέδια του για την ενδεκάδα.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα καθώς και ο Σαμαράς ενσωματώθηκε στην αποστολή.

Ο Πορτογάλος τεχνικός με απαρχή την προπόνηση της Τετάρτης αναμένεται να δείξει μέρος των σχεδίων του για την αναμέτρηση στη Βαλέτα για τα προκριματικά του "EURO 2012".

Ο Φερνάντο Σάντος έχει επιλέξει άλλωστε μία αποστολή με 19 παίκτες καθώς θεωρεί ότι μπορεί να προετοιμαστεί καλύτερα η ομάδα με λιγότερους ποδοσφαιριστές.

Αλλαγές στην άμυνα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια δεν θα πρέπει να αναμένονται καθώς οι Τοροσίδης(δεξιά) και Τζαβέλλας(αριστερά) αναμένεται να διατηρηθούν στα δύο άκρα ενώ στο κέντρο της άμυνας πιθανότατα θα βρίσκονται οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Παπασταθόπουλος.

Τη θέση κάτω από τα δοκάρια διεκδικούν με τις ίδιες πιθανότητες οι Τζόρβας που επέστρεψε στις κλήσεις και ο Χαλκιάς.

Στη μεσαία γραμμή φαβορί είναι οι Κατσουράνης, Καραγκούνης και Καφές ενώ στην επίθεση η τριπλέτα δεν αποκλείεται να είναι οι Σαμαράς, Νίνης και Σαλπιγγίδης.

Υπενθυμίζεται ότι την αποστολή αποτελούν 19 παίκτες οι οποίοι είναι οι:Αλέξανδρος Τζόρβας(Παναθηναϊκός), Κώστας Χαλκιάς(ΠΑΟΚ), Λουκάς Βύντρα(Παναθηναϊκός), Βασίλης Τοροσίδης(Ολυμπιακός), Γιώργος Τζαβέλλας(Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Βαγγέλης Μόρας(Μπολόνια), Αβραάμ Παπαδόπουλος(Ολυμπιακός), Σωκράτης Παπασταθόπουλος(Μίλαν), Κώστας Κατσουράνης(Παναθηναϊκός), Γιώργος Καραγκούνης(Παναθηναϊκός), Σωτήρης Νίνης(Παναθηναϊκός),

Γιάννης Φετφατζίδης(Ολυμπιακός), Γιώργος Σαμαράς(Σέλτικ), Κώστας Μήτρογλου(Πανιώνιος), Νίκος Λυμπερόπουλος(ΑΕΚ), Δημήτρης Σαλπιγγίδης(ΠΑΟΚ), Παναγιώτης Κονέ(Μπρέσια), Παντελής Καφές(ΑΕΚ), Παναγιώτης Λαγός(ΑΕΚ).

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν έως και την Πέμπτη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης ενώ την Παρασκευή η αποστολή θα αναχωρήσει για την Μάλτα.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ