ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μαρκαριάν: "Χρειαζόμαστε δύναμη και καινούργιες ιδέες"

Μαρκαριάν: "Χρειαζόμαστε δύναμη και καινούργιες ιδέες"
INTIME SPORTS

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν τόνισε πως η Εθνική έχει μεγάλο πρόβλημα στην δημιουργία νέων παικτών, ενώ μίλησε και για το μέλλον του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

"Προσπαθήσαμε, βάλαμε όλους τους επιθετικούς, αλλά ο αντίπαλος έπαιξε κλειστά, έκανε μεγάλη προσπάθεια κι εμείς φεύγουμε χωρίς τίποτα", τόνισε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός στη μικτή ζώνη μετά το τέλος της αναμέτρησης με τα Νησιά Φερόε.

"Ερασιτέχνες; Είδατε πώς έτρεχε το 11 και το 8; Η Εθνική χάνει σιγά σιγά αυτήν την καλή στιγμή του 2004. Πήγαμε πολύ πίσω και τώρα πρέπει να σκεφτόμαστε το τέλος αυτής της διαδικασίας.

Χρειαζόμαστε δύναμη και καινούργιες ιδέες για να έρθουν τα καλά αποτελέσματα στην Ευρώπη. Δεν είναι εύκολο γιατί το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλά προβλήματα στην οργάνωση", απάντησε ο Σέρχιο Μαρκαριάν όταν ρωτήθηκε για το γεγονός ότι οι αντίπαλοι ήταν ερασιτέχνες.

Για το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Εθνική ομάδα, ο 71χρονος προπονητής ήταν ξεκάθαρος:

"Η Εθνική έχει μεγάλο πρόβλημα στη δημιουργία νέων παικτών. Παίζουμε πολύ λίγα ματς και δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε τη διαφορά.

Η ΕΠΟ πρέπει να προσπαθήσει για τη διόρθωση πολλών πραγμάτων. Η ομοσπονδία και ο Γιώργος (σ.σ. Καραγκούνης) πρέπει να βρουν ένα δρόμο που θα βλέπει το μέλλον".

Για το μέλλον του στον πάγκο της Εθνικής και αν πρόκειται να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία, ο Μαρκαριάν τόνισε τα εξής:

"Όχι, έχω συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο. Ξέρετε πως είναι το ποδόσφαιρο, αλλά δεν έχω πρόβλημα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ