ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κολοβός: "Δεν αξίζαμε να χάσουμε"

Κολοβός: "Δεν αξίζαμε να χάσουμε"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Κολοβός και ο Μιχάλης Μπακάκης μίλησαν μετά το φινάλε του φιλικού με την Σερβία, όπου έκαναν το ντεμπούτο τους με την γαλανόλευκη φανέλα.

Δυο παίκτες έκαναν το ντεμπούτο τους με την φανέλα της Εθνικής ομάδας στο φιλικό με την Σερβία. Ο λόγος για τους Δημήτρη Κολοβό και Μιχάλη Μπακάκη, που έκαναν δηλώσεις μετά το φινάλε της αναμέτρησης, όπου η "γαλανόλευκη" ηττήθηκε 2-0 στα Χανιά.

Ο Κολοβός είπε αρχικά: " Για κάθε Έλληνα ποδοσφαιριστή είναι τιμή ν’ αγωνίζεται με την Εθνική ομάδα και είμαι ευχαριστημένος με αυτό. Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα δεν λέει και πολλά. Δεν αξίζαμε να χάσουμε, ήμασταν καλύτεροι από τη Σερβία"

Για την πορεία στα προκριματικά: "Κανείς δεν το περίμενε αυτό. Την αγαπάνε όλοι αυτή την ομάδα. Είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει".

Για την παρουσία νέων παικτών στην ομάδα: "Από την μεριά οι παίκτες που μπαίνουμε τώρα στην Εθνική θέλουμε να προσφέρουμε κάτι ανάλογο με όσα προσέφεραν οι προηγούμενοι. Θέλουμε να κάνουμε περήφανους όλους τους Έλληνες. Σιγά σιγά θα τα καταφέρουμε".

Μπακάκης: "Με βοήθησε πολύ ο Καραγκούνης"

Ο Μιχάλης Μπακάκης, υποστήριξε με τη σειρά του: "Εννοείται πως με βοήθησε πολύ ο Καραγκούνης που μου ευχήθηκε καλή επιτυχία. Όλος ο πάγκος και οι παίκτες με βοήθησαν για να παίξω καλά. Μου έδειξαν σιγουριά για να πάω όσο καλύτερα γίνεται".

Για το ντεμπούτο του, σχολίασε: "Πήρα αυτοπεποίθηση. Την κλήση μου και το ντεμπούτο μου δεν το περίμενα τόσο νωρίς. Η Ελλάδα είναι σε δύσκολο στάδιο. Ο κ. Τσάνας μου έδωσε την ευκαιρία για να βοηθήσω την ομάδα".

Για το πώς τον υποδέχτηκαν, δήλωσε: "Όσο να’ ναι είσαι τρακαρισμένος τις πρώτες ημέρες. Μέρα με τη μέρα προσαρμοζόμουν. Το κλίμα είναι εξαιρετικό και αυτό είναι θετικό για το μέλλον".

Για τη συνέχεια, είπε: "Εννοείται πως όλοι περιμένουμε να πάμε καλύτερα. Είμαι σίγουρος για αυτό. Είναι μία μικρή κακή παρένθεση. Το Μάρτη με τον νέο προπονητή θα είμαστε πιο αποφασισμένοι για το νέο ξεκίνημα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ