ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κατσουράνης: "Δυστυχώς θα αποχωρήσει ο Σάντος"

Κατσουράνης: "Δυστυχώς θα αποχωρήσει ο Σάντος"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της φιλικής αναμέτρησης με την Πορτογαλία και στάθηκε στην αποχώρηση του Φερνάντο Σάντος.

Τους παίκτες της Εθνικής ομάδας εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Κώστας Κατσουράνης και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αποχώρηση του Φερνάντο Σάντος από τον πάγκο της Εθνικής μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Για το ότι δεν χάνει η Ελλάδα από την Πορτογαλία, τόνισε: "Πάει καιρός από τότε, οπότε δεν ξέρω γιατί κερδίσαμε. Ημασταν καλύτεροι, αλλά ανήκουν στο παρελθόν. Αυριο ένα δυνατό φιλικό και θα δούμε τι θα συμβεί".

Για το φιλικό με την Πορτογαλία, είπε: "Όλα τα φιλικά σημαντικά, για να διαπιστώσουμε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε".

Για το αν συμφωνεί με τον Σάντος ότι θα είναι καλύτερα αν δεν παίξει ο Φαλκάο: "Ο καθένας έχει την άποψη του. Και δεν θέλω να την πω."

Ρωτήθηκε ξανά για το φιλικό και είπε: "Λίγες ήττες έχουμε κάνει τα τελευταία χρόνια. Θα γίνει πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι".

Για τον όμιλο στο Μουντιάλ, σχολίασε: "Νομίζω ότι η Κολομβία είναι φαβορί και οι άλλες τρεις ομάδες ίδιες πιθανότητες. Εμεις θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την δεύτερη ή την πρώτη θέση".

Για το ενδιαφέρον Μπενφίκα για Μανωλά, δήλωσε: "Καλός Μανωλάς αν τον πάρει, καλά θα κάνει να τον πάρει".

Τέλος, για την αποχώρηση του Σάντος είπε: "Ο Σάντος άφησε το στίγμα του στην Εθνική ομάδα. Θα λείψει από την Εθνική ομάδα. Η ζωή συνεχίζεται και πιστεύω ότι θα βρούμε αντάξιο για να συνεχίσομε την δουλειά μας και τις παρουσίες σε μεγάλα τουρνουά".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ